Mijn bestellingen

Hier vind je 7 Wonders van Repos Productions, het meest bekroonde spel ter wereld, evenals de varianten en uitbreidingen.

7 Wonders is een ontwerp-strategisch bordspel gemaakt door Antoine Bauza en uitgegeven door Repos Production. Het spel wordt gespeeld over drie tijdperken, die elk een andere historische periode vertegenwoordigen, waarin spelers wonderen bouwen, hun beschaving ontwikkelen en overwinningspunten verzamelen.

Elke speler begint met een bord dat zijn beschaving voorstelt en drie grondstofkaarten. Ze kiezen één kaart en geven de rest door aan hun buurman, in een poging een samenhangende strategie voor hun beschaving te creëren. Spelers kunnen hun grondstoffen gebruiken om gebouwen en wonderen te bouwen, overwinningspuntenkaarten te verkrijgen, legers te bouwen om zich te beschermen tegen aanvallen van andere spelers en om hun grondstoffenproductie te verhogen.

Het spel is notoir snel, met spellen die in slechts 30 minuten kunnen worden gespeeld. Het staat er ook om bekend dat het makkelijk te leren is, maar moeilijk om onder de knie te krijgen en biedt een grote verscheidenheid aan strategieën voor ervaren spelers.

Het succes van 7 Wonders heeft geleid tot verschillende uitbreidingen en spin-offs, zoals 7 Wonders: Duel, 7 Wonders: Babel en 7 Wonders: Armada. Het spel heeft ook een aantal prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de Kennerspiel des Jahres in 2011 en de Spiel des Jahres in 2017.

Terug

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

14-05-2024

Geen problemen ondervonden.

RICHARD V.

13-05-2024

Goed en snel.

INEKE F.

13-05-2024

Tevreden

PAUL B.

13-05-2024

Beetje rommelig, maar goede inhoud!

TRENT O.

11-05-2024

Snelle levering degelijk verpakt goede communicatie 😇👍😇👍😇👍

PIETER P.

11-05-2024

Aangekochte producten in prima staat ontvangen. Duurt even eer het pakket geleverd werd. Moest vanuit Frankrijk verzonden worden. Klant wordt goed...

ROB S.

08-05-2024

Uiterst tevreden

DANNY H.

29-04-2024

Makkelijk te vinden, de verzending duurt wat langer omdat het ( in mijn geval) uit Frankrijk moest komen. Het lange wachten is beloond met een heel...

LUCIA K.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop