Mijn bestellingen

Hier vind je 7 Wonders van Repos Productions, het meest bekroonde spel ter wereld, evenals de varianten en uitbreidingen.

7 Wonders is een ontwerp-strategisch bordspel gemaakt door Antoine Bauza en uitgegeven door Repos Production. Het spel wordt gespeeld over drie tijdperken, die elk een andere historische periode vertegenwoordigen, waarin spelers wonderen bouwen, hun beschaving ontwikkelen en overwinningspunten verzamelen.

Elke speler begint met een bord dat zijn beschaving voorstelt en drie grondstofkaarten. Ze kiezen één kaart en geven de rest door aan hun buurman, in een poging een samenhangende strategie voor hun beschaving te creëren. Spelers kunnen hun grondstoffen gebruiken om gebouwen en wonderen te bouwen, overwinningspuntenkaarten te verkrijgen, legers te bouwen om zich te beschermen tegen aanvallen van andere spelers en om hun grondstoffenproductie te verhogen.

Het spel is notoir snel, met spellen die in slechts 30 minuten kunnen worden gespeeld. Het staat er ook om bekend dat het makkelijk te leren is, maar moeilijk om onder de knie te krijgen en biedt een grote verscheidenheid aan strategieën voor ervaren spelers.

Het succes van 7 Wonders heeft geleid tot verschillende uitbreidingen en spin-offs, zoals 7 Wonders: Duel, 7 Wonders: Babel en 7 Wonders: Armada. Het spel heeft ook een aantal prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de Kennerspiel des Jahres in 2011 en de Spiel des Jahres in 2017.

Terug

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

19-02-2024

Ik heel tevreden ,me verf was niet voorradig dus even moeten wachten maar super blij mee top

CORRIE C.

19-02-2024

snel, foutloos,goed verpakt, OK.

J S.

16-02-2024

Snelle en nette levering helemaal top goed verpakt en netjes

AB B.

13-02-2024

Artikel dat in Nederland nergens meer te krijgen was. Netjes verstuurd en geleverd. Waar de franse post zelf soms wat wazig was in hun track en...

JULES H.

13-02-2024

is de eerste keer dat ik bij jullie beste heb bij deze had ik de decals nodig en heb daarom bij jullie besteld .Ben nog op zoek naar decals van...

EDDY B.

12-02-2024

Een goede beoordeling wat betreft de kwaliteit en de levering van de aangekochte vliegtuig miniatuur modellen. Wel één groot minpunt: één artikel...

WALTER P.

12-02-2024

Snel gevonden waarnaar ik op zoek was

HENNY G.

11-02-2024

Levering is prima gegaan

DIANNE V.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop