Mijn bestellingen

17 Producten

Sorteren op
5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

1001prime programma

5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

Meer informatie

Dungeons & Dragons 5: ALLES OVER DIT ROLLENSPEL

Dungeons & Dragons 5 dompelt spelers onder in een angstaanjagende kerker waar ze monsters en draken moeten ontmoeten om de laatste schat te bereiken.

Essentiële punten om te onthouden over Dungeons & Dragons 5

Dungeons & Dragons 5: wat is het?

Dungeons &Dragons of D&D is een van de eerste rollenspellen die op tafel worden gemaakt, met een fantastische middeleeuwse stijl. Dit spel werd geboren in de jaren 1970 dankzij de Amerikanen Dave Arneson en Gary Gygax. Het is een subgenre van bordspellen gebaseerd op het principe van gemeenschappelijke storytelling. Spelers creëren een collectief verhaal terwijl ze door hun acties gaan. Ze kunnen samenwerken om hun avontuur te voltooien. Het is dus het ideale rollenspel om met vrienden te spelen. Dungeons &dragons is gebaseerd op drie hoofdpijlers:

  • Exploratie;
  • De gevechten;
  • Sociale interacties.

In 2000 werd de 3e editie van D&D gelanceerd door Wizards of the Coast

Wat zijn de verschillende Dungeons & Dragons 5 spellen?

Dungeons & Dragons 5 is een referentie als het gaat om rollenspellen. Bovendien evolueert zijn Heroic Fantasy-universum al tientallen jaren. Het spel bevat verschillende variaties, afhankelijk van het verhaal dat moet worden gemaakt.

De afdaling naar Averne

The Descent into Averne is een campagne gewijd aan helden van niveau 1 tot 13. Het vervoert de speler op een reis, beginnend bij baldur's poort om de helse cirkels van de onderwereld te bereiken. Fans van het videospel Baldur's Gate zullen deze sfeer van het einde van de wereld waarderen, onderbroken door titanengevechten.

Initiatie kit

De Initiation Kit is het ideale startpunt om rollenspellen op een algemene en specifieke manier te verkennen. Dit pakket presenteert de basisregels van het avontuur. Verzamel gewoon 5 spelers klaar om de campagne te starten. De panoply wordt aangevuld met een set dobbelstenen.

De vloek van Strahd

The Curse of Strahd is bedoeld voor personages van niveau 1 tot 10. Het is gebaseerd op een achtergrond van fantastische horror waarin avonturiers moeten vechten tegen een vampier met eeuwenoude krachten. Het ideale avontuur voor spelers die een epische missie willen ervaren.

De gids voor de avonturiers van de zwaardenkust

De Côte des Épées vertegenwoordigt een regio ten noordwesten van Faerûn, een van de beroemdste continenten van D&D. Met dit gedeelte kunt u dit deel van de Vergeten Rijken verkennen door een nauwkeurigere weergave van steden, goden en zijn geschiedenis. De complete gids voor Xanathar en The Flight of Dragons behoren ook tot de D&D-games om met vrienden te ontdekken.

Hoe ga ik aan de slag bij Dungeons &dragons 5?

De verkenning begint in de Initiatie kit campagne. Na een confrontatie tegen de bekers, dan een ongelukkige ontmoeting met boeven, zal de avonturier leren van de dreiging van een Zwarte Spin die weegt in de regio.

Terwijl hij in zijn voetsporen probeert te treden, opent hij zich in een verlaten mijn: de verloren mijn van Phancreux. Dit deel vindt plaats in 4 acts of het equivalent van 4 spelsessies. Elke fase stelt spelers in staat om meer te leren over de facetten van D&D: de gevechten en de verkennings- en ontmoetingsfasen.

 

Terug

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

04-06-2024

Ik ben heel tevreden met mijn geleverde bestelling.

INGE B.

04-06-2024

Website is overzichtelijk. Bestelling was snel geleverd en uitstekend verpakt. Ik kom zeker terug.

HARRY V.

04-06-2024

5 sterren spreekt voor zich zelf

HENK B.

30-05-2024

Eindelijk gevonden wat ik zocht, kon het hier in Nederland niet vinden. Veel mooie dingen voor mijn hobby. Blij met deze site.

MARTIEN F.

30-05-2024

Snelle service

EDELMAN F.

29-05-2024

Prima site.. Snelle levering.

SIMON K.

29-05-2024

Supersnelle levering, ruime keuze

JAN V.

25-05-2024

Duidelijk en product voldoet aan verwachtingen

MAARTEN S.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop