Mijn bestellingen

24 Producten

Sorteren op
5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

1001prime programma

5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

Meer informatie
Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Leveringen en retourzendingen

Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Meer informatie

Hoe kies je een RC helikopter?

Wil je met een radiografisch bestuurbare helikopter aan de slag met aeromodelleren? Om aan de slag te gaan, is het raadzaam om een kwaliteitsmodel te kiezen. Het punt.

 

RC helikopter: welk model te kiezen?

Wat is een radiografisch bestuurbare RC helikopter?

Een RC-helikopter of een op afstand bestuurbare helikopter is een machine die op afstand wordt bestuurd. Het kan achteruit, vooruit, naar rechts of naar links draaien, afhankelijk van de bedieningselementen van de piloot. Merk op dat de meeste modellen die op de markt verkrijgbaar zijn een systeem hebben dat een goede stabiliteit tijdens de vlucht garandeert. Kind, beginner of doorgewinterd, er zijn verschillende soorten, afhankelijk van het niveau van de gebruiker. Bovendien, gevoeliger voor de wind dan drones en miniatuurvliegtuigen, heeft de helikopter vooral de voorkeur voor gebruik binnenshuis.

Welke maat radiografisch bestuurbare helikopter kiezen?

Er zijn verschillende maten radiogestuurde helikopters. De minimodellen variëren van 15 tot 22 cm, de middelen van 30 tot 70 cm, terwijl de grootste tot 75 cm kan gaan, zoals de airwolf RC-helikopter. Bovendien is het voor degenen die net beginnen of hun apparaat binnenshuis willen gebruiken, aan te raden om een mini RC-helikopter te kiezen. Inderdaad, naast het feit dat het zeer resistent is, stelt het kleine formaat het in staat om botsingen te voorkomen.

Bovendien, als de gebruiker zijn helikopter liever in grotere ruimtes zoals een stadstuin gebruikt, zullen de modellen van het middenbereik perfect geschikt zijn. Tot slot kunnen grote RC helikopters worden ingezet op ruim, goed ontruimd terrein.

Welke criteria moeten worden gebruikt om uw op afstand bestuurbare helikopter te kiezen?

Om uw op afstand bediende helikopter te kiezen, moet rekening worden gehouden met verschillende criteria, waaronder:

Zijn robuustheid: aangezien de RC-helikopter een vliegend object is, is de robuustheid ervan een essentieel criterium om verslechtering te voorkomen als deze objecten raakt of crasht. Het is dan raadzaam om een helikopter te kiezen gemaakt van resistente materialen zoals metaal.

Het gebruikersprofiel: fabrikanten bieden veel modellen aan, aangepast aan verschillende categorieën gebruikers. Er zijn inderdaad RC helikopters voor kinderen, beginners en volwassenen. Om redenen van veiligheid en wendbaarheid is het raadzaam om het model te kiezen dat is aangepast aan het profiel van de bestuurder.

De bedrijfsmodus: het is mogelijk om te kiezen tussen een thermische RC helikopter, die een grotere autonomie biedt, of een elektrische RC helikopter, gemakkelijker te vliegen.

Het aantal kanalen: hoe hoger het aantal kanalen, hoe wendbaarder de gadget.

Wat zijn de bekendste merken RC helikopters?

Er zijn een veelheid aan RC helikopters op de markt. Zozeer zelfs dat het moeilijk kan zijn om te navigeren. Om in helikoptermodellering te komen, moet u zich niet alleen op het ontwerp concentreren. Om ervoor te zorgen dat u een kwaliteitsmodel koopt, is het raadzaam om bekende merken te kiezen. De in de sector erkende fabrikanten onderscheiden zich namelijk door de kwaliteit van hun producten, of het nu gaat om afwerking of prestaties die door het apparaat zijn ontwikkeld. Dus hier zijn enkele merken die opvallen: < / p>

Scorpio ;

E-SKY ;

MHDFLY ;

HIROBO ;

Revell ;

T2M ;

WALKERA ;

Carrera ;

Robbe ;

RC system.

Welke RC Helicopter voor een beginner?

Om aan de slag te gaan, is het aan te raden om een beginnende RC helikopter te kiezen, zoals de birotor. Zeer stabiel en gemakkelijker te controleren, het is in staat om alleen te staan in stationair. Opgemerkt moet echter worden dat een birotor langzamer is dan een FP (niet vast), wat ook geschikt is voor beginners. Bovendien is het beter om naar een RTF -model (Ready To Fly) te gaan, omdat het apparaat compleet wordt geleverd, met een afstandsbediening, en het direct kan worden gebruikt zonder het te hoeven monteren.

Terug
RC helikopter

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

04-06-2024

Ik ben heel tevreden met mijn geleverde bestelling.

INGE B.

04-06-2024

Website is overzichtelijk. Bestelling was snel geleverd en uitstekend verpakt. Ik kom zeker terug.

HARRY V.

04-06-2024

5 sterren spreekt voor zich zelf

HENK B.

30-05-2024

Eindelijk gevonden wat ik zocht, kon het hier in Nederland niet vinden. Veel mooie dingen voor mijn hobby. Blij met deze site.

MARTIEN F.

30-05-2024

Snelle service

EDELMAN F.

29-05-2024

Prima site.. Snelle levering.

SIMON K.

29-05-2024

Supersnelle levering, ruime keuze

JAN V.

25-05-2024

Duidelijk en product voldoet aan verwachtingen

MAARTEN S.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop