10 Producten

Geniet ervan, onze experts begeleiden u

Video uitleg

Geniet ervan, onze experts begeleiden u

Ontdek meer

Alles over onze selectie klassieke spellen

Schaakspelen, backgammon, houten spelen, dammen... vind alle klassiekers bij 1001 hobby's! Onze selectie van klassieke spellen voor alle leeftijden tegen betaalbare prijzen om u mooie momenten te laten beleven met familie en vrienden.

Welke bordspellen kiezen voor familieplezier? 

Voor gezellige familiespelletjes of spelletjes voor twee bijvoorbeeld, zal de carrom ideaal zijn. Het is verkrijgbaar in verschillende versies: 
Carrom Mango is een behendigheidsspel dat gemakkelijk te leren is, maar ook erg moeilijk om onder de knie te krijgen! De stukken moeten met je schietpuck in de gaten worden gestuurd die op de vier hoeken van het bord zijn geplaatst. Het heeft hetzelfde principe als biljart, behalve dat in dit geval vingers worden gebruikt in plaats van een keu. Zolang je erin slaagt een stuk in de hole te sturen, speel je opnieuw!
Het gepolijste bord draagt bij tot het gemak waarmee de pucks glijden. Het heeft ook een frame met versnellingsstrips om te zorgen voor een stuit overeenkomstig de officiële norm.
Het spel bestaat uit 9 witte stukken, 9 zwarte stukken en een rood stuk, ook koningin genoemd, dat bij het begin van een spel in de vorm van een rozet wordt geplaatst. Carrom wordt gespeeld 1 tegen 1 of 2 tegen 2 in teams.
De MINI BIG 4 MANGO zal perfect aangepast zijn aan uw kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. In paren gespeeld, is het de bedoeling om dezelfde kleur fiches op een lijn te krijgen.
Le Mini bowling Mango ook wel bowling spel genoemd heeft hetzelfde principe als een bowling in echte grootte. Het bestaat uit een spel van tien games, waarvan de resultaten worden berekend aan de hand van het aantal pins dat wordt omgegooid. Het spel bestaat uit 10 pins en 4 ballen en wordt gespeeld door 2 tot 6 spelers.
Elke speler heeft recht op twee worpen, tenzij hij of zij alle tien kegels in één keer omgooit en dus een "strike" maakt. Het maximum aantal punten dat per spel kan worden gescoord is 30 punten, of 3 opeenvolgende strikes.

Voor de meer intelligente, heeft u de keuze tussen verschillende schaakspellen van de meest klassieke tot de meest geavanceerde. Voor fans van de fantasiewereld zijn de schaakborden van Batman of Lord of the Rings ideaal.

U kunt zich ook wenden tot het Japanse biljart, het familiespel bij uitstek waarmee kinderen, ouders en grootouders graag tijd doorbrengen. De spelletjes zijn kort en vriendelijk. Het spel is eenvoudig te begrijpen met veel uitdagingen waarbij de hele familie betrokken is


Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

7.8/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

21-05-2022

Correcte wachttijd, Correcte levering. Mooie presentatie op website

G. M

21-05-2022

Vond wel dat het lang duurde voordat het artikel bezorgt werd

Jeanne v

08-05-2022

niets op te merken alles in orde

ARTHUR B

08-05-2022

correcte levering van het bestelde item

Walter V

08-05-2022

Product zoals omschreven

Martin C

De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Snelle verzending

Gratis verzending vanaf €69 in België 🇧🇪 en Nederland 🇳🇱

Tevreden of geld terug

Gemakkelijk retourneren binnen 30 dagen na uw aankoop