Mijn bestellingen

179 Producten

Sorteren op
Terug

Carrera: Specialiteiten en modellen

Hetmerk Carrera biedt radiografisch bestuurbare automodellen, variërend van de Flying Cape tot de op afstand bestuurbare kart, inclusief de quadrocopter.

Alle details over carrera

Wie is de fabrikant Carrera?

Het merk Carrera werd geboren in 1920. Eerst maakte Josef Neuhierl in Fürth speelgoed van metaal. In 1963 begon zijn zoon aan het eerste elektrische autocircuit van die tijd, de "Carrera Universal" die onmiddellijk succes had.

Een verbetering wordt gemaakt in de jaren '70 en '80. Een groot aantal automodellen wordt toegevoegd aan de Carrera catalogus,van de modernste tot de meest historische. De huidige CEO van het merk is Andreas Stadlbauer. Ter herinnering, de Stadlbauer Group in Salzburg is sinds de jaren '70 verantwoordelijk voor de distributie van het merk in Oostenrijk.

Today combineren generaties vaders en zonen zowel traditie als innovatie met behulp van hightechtechnologieën op het RC-autocircuit. Carrera zet zich dus in voor verschillende technologische ontwikkelingen met evoluerende omzet zowel nationaal als wereldwijd.

Wat zijn de specialiteiten van Carrera?

Carrera gelooft dat elke autorace een onvergetelijke herinnering blijft. Zo werkt de op afstand bestuurbare auto-expert samen met internationale raceteams. Het merk biedt een hele categorie Carrera RC producten: < / p>

De RC Carrera buggy: de buggy's hebben voor- en achterspoilers, met een snelheid tot 20 km/u. Ze zijn ontworpen met een speciaal plastic voor ultralichte constructie. Wat betreft het hangende chassis en de differentiële transmissie, ze maken het mogelijk om alle obstakels op het wedstrijdcircuit te trotseren.

Carrera's RC-auto: beschermd tegen spatten water, is deze beschikbaar voor alle kleuren en ontwerpen.

De Carrera circuit car: de rails van de racebox van het merk zijn gemaakt voor snel inhalen.

De carrera RC quadrocopter: met een bereik tot 200 meter laten de vier rotoren, vergezeld van een ultralichte constructie, acrobatiek in de lucht toe. Bovendien opent de carrera RC drone de deuren naar geavanceerde technologieën om vanuit de lucht te filmen of foto's te maken.

Wat zijn carrera modellen en hun specifieke kenmerken?

Hier zijn enkele Carrera-modellen die u misschien interesseren :

De carrera RC ford f-150 raptor: met een robuust ontwerp beschikt dit model over krachtige technologie en is het gemakkelijk te manoeuvreren. Met zijn remlichten, zeisen aan de voorkant en differentiële versnellingen stuwt het sportieve vlaggenschip van de F-150-serie van Ford zichzelf in volledige vering tot 18 km / h.

De Porsche Carrera: het is een icoon van de autosport in de jaren '70. De elektrische radiografisch bestuurbare auto wordt gepresenteerd als een set om te monteren en vergezeld van een radiocontroller, een carrera RC-batterij en een oplader.

De carrera RC mario kart: de meest erkende loodgieter ter wereld is in zijn kart om het circuit te temmen en zichzelf op volle snelheid voort te stuwen. De grootste fans van Mario zullen nintendo-aanbiedingen exclusief waarderen, inclusief circuitboxen of RC Karts-feestkits.

De carrera RC turnator: het nieuwe model in de Turnator collectie onderscheidt zich door zijn extra off-road modus. Indrukwekkende watervallen zijn mogelijk, zelfs op het meest ardued terrein.

Wat zijn de andere modellen van Carrera?

In de catalogus vermeldt het merk ook de volgende modellen:

De carrera RC speed phantom 2;

De carrera RC red bull ;

De carrera RC 911;

De carrera RC 4;

De carrera RC gt.

Carrera

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

14-05-2024

Geen problemen ondervonden.

RICHARD V.

13-05-2024

Goed en snel.

INEKE F.

13-05-2024

Tevreden

PAUL B.

13-05-2024

Beetje rommelig, maar goede inhoud!

TRENT O.

11-05-2024

Snelle levering degelijk verpakt goede communicatie 😇👍😇👍😇👍

PIETER P.

11-05-2024

Aangekochte producten in prima staat ontvangen. Duurt even eer het pakket geleverd werd. Moest vanuit Frankrijk verzonden worden. Klant wordt goed...

ROB S.

08-05-2024

Uiterst tevreden

DANNY H.

29-04-2024

Makkelijk te vinden, de verzending duurt wat langer omdat het ( in mijn geval) uit Frankrijk moest komen. Het lange wachten is beloond met een heel...

LUCIA K.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop