Mijn bestellingen

35 Producten

Sorteren op
5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

1001prime programma

5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

Meer informatie
Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Leveringen en retourzendingen

Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Meer informatie

Geniet van onze brede selectie van Carrera auto race sets voor volwassenen en kinderen. Beleef echte raceavonturen met merken als Scalextric, Ninco, Flyslot of Flycar tegen zeer lage prijzen. U vindt er ook auto's, accessoires, reserveonderdelen en decorstukken om uw races echter dan echt te maken.

 

Alle informatie over onze auto race sets

 

Wat is een sleuf race?

 

Slot Racing" is een term die door liefhebbers van modelauto's wordt gebruikt om wedstrijden met miniatuurauto's op een elektrisch circuit aan te duiden. Het is een systeem van geleiding door groef via een geleidingspaal. De racebaan bestaat uit rechte of gebogen rails om bijvoorbeeld bochten en lussen te vormen. Het kan ook bestaan uit lanceerplatforms, torens, veiligheidsbarrières of rails voor spoorwissels. Het doel van slot racing is om autoraces te houden tussen coureurs. Er kunnen twee soorten schakelingen worden aangeboden: de analoge schakeling en de digitale schakeling.

De analoge schakeling is de goedkoopste en meest elementaire. De aandrijving gebeurt via elektrische prikkels die naar de rails worden gestuurd.

Het digitale circuit is veel geavanceerder. Het digitale signaal dat naar de circuits wordt gestuurd, is gecodeerd met verschillende bestemmingsadressen en elke auto heeft een adres dat op de controller is aangesloten, zodat de spelers met hun auto's op hetzelfde circuit kunnen rijden.

 

Wat zit er in de dozen?

 

Of je nu kiest voor een Scalextric baan, een Mario kart baan of een Go!!! racebaan. De autoracesets bevatten alle accessoires zoals het complete circuit, de auto, de controllers en de nodige stroomvoorziening met krachtige motoren om nieuwe ervaringen op te doen. De Carrera Evolution sets bieden een unieke combinatie in schaal 1/32 op sporen in schaal 1/24. Deze autocircuits zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook voor volwassenen.

Als je op zoek bent naar een zeer kleurrijke baan, is de Carrera First Circuit Disney Pixar set perfect. Het circuit is gebaseerd op de Cars-animatiefilm en bevat Flash McQueen en Jackson Storm voor een spannende race. De doos bevat een complete zuigerbeker (met 2 op afstand bestuurbare auto's en controllers), ideaal als cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar!

Terug
Autoracebaansets

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

14-05-2024

Geen problemen ondervonden.

RICHARD V.

13-05-2024

Goed en snel.

INEKE F.

13-05-2024

Tevreden

PAUL B.

13-05-2024

Beetje rommelig, maar goede inhoud!

TRENT O.

11-05-2024

Snelle levering degelijk verpakt goede communicatie 😇👍😇👍😇👍

PIETER P.

11-05-2024

Aangekochte producten in prima staat ontvangen. Duurt even eer het pakket geleverd werd. Moest vanuit Frankrijk verzonden worden. Klant wordt goed...

ROB S.

08-05-2024

Uiterst tevreden

DANNY H.

29-04-2024

Makkelijk te vinden, de verzending duurt wat langer omdat het ( in mijn geval) uit Frankrijk moest komen. Het lange wachten is beloond met een heel...

LUCIA K.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop