Mijn bestellingen

20 Producten

Sorteren op
5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

1001prime programma

5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

Meer informatie

Hoe kies je een RC-auto voor een autocircuit?

A RC auto kan rijden op een elektrische auto circuit, een auto circuit of een helder flexibel circuit. Meer informatie over hoe u er een kunt kiezen.

Kies een RC-auto voor een autocircuit: de punten om te onthouden

Wat zijn de bekendste RC automerken?

Een RC>voertuig van het merk zorgt voor rijplezier en meer realisme op een autocircuit. Om een goede keuze te maken, vertrouw op miniatuurmodellen geïnspireerd door de volgende merken: < / p>

Renault;

Ferrari;

Red Bull;

Lamborghini;

Aston Martin;

Lotus;

Porsche .

Deze miniatuurversie replica's zijn bedoeld voor circuitraces. Het is mogelijk om ze te verwerven van merken die gespecialiseerd zijn in modellering zoals Carrera, ScaleXtric,Fly enWRC.

Wat zijn de verschillende autocircuits?

Een autocircuit is een installatie voor racen of wedstrijden van op afstand bestuurbareauto's. Voor de kleintjes wordt een autocircuitmat aanbevolen. Ze hoeven alleen de radiocontroller te gebruiken om door de straten en wegen te lopen die op het tapijt zijn afgedrukt. Met de leeftijd nemen de criteria voor keuze toe. Er zijn twee soorten elektrische autocircuits:

Het analoge circuit: de besturing gebeurt via elektrische prikkels die via de rails worden overgebracht. Het is mogelijk om twee auto's in één rail te plaatsen en ze zullen vergelijkbare bewegingen uitvoeren. Dit type circuit biedt maximaal 8 kanalen, of 8 spelers, afhankelijk van het merk.

Het digitale circuit: geavanceerder, een elektrisch signaal wordt verzonden en gecodeerd op de rail. De technologie stelt spelers in staat om zich op dezelfde rail te positioneren door verschillende bewegingen uit te voeren. Het is dus mogelijk om de baan te verdubbelen of te veranderen om de intensiteit van de race te verhogen.

Niet dat autocircuitmodellen andere functies kunnen hebben: licht, flexibiliteit, looping, enz.

Hoe kies je een RC auto voor een kind?

Kies een RC-auto voor een kind kan een ontmoedigende taak zijn, vooral als het gaat om zijn allereerste model. De keuze wordt beïnvloed door het gedrag en de omgeving van het kind. Stel jezelf de juiste vragen: is hij voorzichtig? heeft hij broers en zussen of een huisdier? De keuze van de robuustheid van de op afstand bestuurbare auto hangt af van deze antwoorden.

Het is ook noodzakelijk om rekening te houden met het beoogde gebruik: buiten of binnen. Rc-automodellen zijn inderdaad specifiek voor off-road en on-road. Voor de weegschaal is het ideaal om een 1/10, 1/18 of 1/20 model te kiezen, afhankelijk van de pilot track. Tot slot, als het kind een favoriete auto heeft, kunt u gewoon op zoek gaan naar zijn miniatuurreplica om hem te plezieren.

Welke RC auto kiezen voor een elektrisch circuit?

Er zijn verschillende modellen auto's voor elektrisch circuit,hier zijn enkele die waarschijnlijk indruk op je zullenmaken: < / p>

Voiture voor flexibel lichtcircuit;

Car voor Carrera go circuit.

Auto voor lichte flexibele kring

De auto voor helder flexibel circuit maakt deel uit van de Lightning Speedy-collectie, batch codomoxo heldere auto's, transparante raceauto's met 5 knipperende LED-lampjes van Proacc 3.

Auto voor Circuit Carrera gaan

De auto voor circuit Carrera go integreert de doos Majorette Formula-E, auto carrera go Porsche GT3 cup, Audi RS 5 DTM, Red bull racing RB14, 64162 Lamborghini, auto voor circuit Mario Kart.

Terug
Auto's

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

04-06-2024

Ik ben heel tevreden met mijn geleverde bestelling.

INGE B.

04-06-2024

Website is overzichtelijk. Bestelling was snel geleverd en uitstekend verpakt. Ik kom zeker terug.

HARRY V.

04-06-2024

5 sterren spreekt voor zich zelf

HENK B.

30-05-2024

Eindelijk gevonden wat ik zocht, kon het hier in Nederland niet vinden. Veel mooie dingen voor mijn hobby. Blij met deze site.

MARTIEN F.

30-05-2024

Snelle service

EDELMAN F.

29-05-2024

Prima site.. Snelle levering.

SIMON K.

29-05-2024

Supersnelle levering, ruime keuze

JAN V.

25-05-2024

Duidelijk en product voldoet aan verwachtingen

MAARTEN S.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop