Wie zijn wij

OVER 1001MODELBOUW

1001Modelbouw

1001modelbouw - Magazijn

1001modelbouw is opgericht door ware liefhebbers van modelbouw die zeer ervaren zijn op het gebied van e-commerce en biedt het grootste assortiment aan schaalmodellen en accessoires van Frankrijk.

Het grootste assortiment schaalmodellen in Europa

Alle soorten schaalmodellen zijn vertegenwoordigd (modellen van vliegtuigen, pantservoertuigen, militaire voertuigen, boten, wagens, motorfietsen, vrachtwagens, figuren, enz.).

Dankzij overeenkomsten met onze leveranciers kunnen wij u meer dan 180 000 referenties van de grootste merken aanbieden : Tamiya, Italeri, Airfix, Heller, Hasegawa en vele anderen. Ook de meest vooruitstrevende merken zijn vertegenwoordigd: Emhar, HobbyBoss, Aber, enz.

Dienstverlening door een e-commerce professional

De oprichter van 1001modelbouw is een deskundige op het gebied van e-commerce, met name door zijn ervaring als directeur operationele activiteiten (COO) van een van de belangrijkste Europese prijsvergelijkers.

Ons hypermodern logistieke platform garandeert u een snelle en beveiligde verzending van uw bestellingen. Via de sereniteitsgarantie biedt 1001modelbouw u de mogelijkheid om uw producten te retourneren binnen 30 dagen in plaats van 7 dagen.

De levering wordt uitgevoerd door PostNL, BPost of DHL. U kunt kiezen voor een levering met tracking, maar u kunt in alle gevallen de status van uw bestelling raadplegen via uw klantaccount.

De betaling is beveiligd door onze bankpartner CIC (Crédit Industriel et Commercial).

Exclusief bij 1001modelbouw : de juiste accessoires voor uw schaalmodellen

Bent u al jaren gepassioneerd door modelbouw en het maken van schaalmodellen? 1001modelbouw denkt aan u en heeft er dan ook werk van gemaakt om voor elke kit bijpassende accessoires te voorzien : verbruiksgoederen (Humbrol of Tamiya verf), gereedschap (penselen, pincetten, verfspuiten), maar ook onderdelensets (Eduard) en decals om uw werk te personaliseren.

Wij zijn ons ervan bewust dat liefhebbers begeesterd zijn door detail en precisie, en dus bieden we eveneens een selectie van naslagwerken en artikels uit de pers (oude nummers van ondermeer Steelmasters en Wingmasters) die u in staat zullen stellen om een volmaakt schaalmodel te realiseren.

Onze missie: de gemeenschap van modelbouwers animeren

1001modelbouw - Magazijn

Wij zijn ervan overtuigd dat modelbouw een rijkelijk gevulde activiteit behelst: geduld, precisie, artistiek inzicht, historische en technologische interesse. Met modelbouw ontwikkelt u dit allemaal.

Daarom bestaat onze missie uit het verder ontwikkelen van de praktijk van modelbouw. 1001modelbouw biedt u dan ook de mogelijkheid om foto’s van uw mooiste creaties te delen en beloont bovendien modelbouwers die meewerken aan de verrijking van de website. Wij zullen weldra ook workshops in grote steden organiseren om zoveel mogelijk mensen te laten ontdekken of herontdekken wat modelbouw allemaal inhoudt.

1001modelbouw houdt van verenigingen!

Indien u lid of verantwoordelijke bent van een modelbouwvereniging, of beheerder van een gespecialiseerd internetforum, contacteer ons dan. Door ons partnerschapsprogramma kunt u genieten van geschenken en kortingen.

1001modelbouw - Magazijn

1001modelbouw - Magazijn