1001Hobbies, De online megastore voor hobby's en passies van de volwassenen!

Wat uw hobby ook is, of u nu een model liefhebber bent, een spelletjes liefhebber, een puzzel liefhebber, een historische of fantasy liefhebber, of u nu een beginner of een ervaren hobbyist bent, bij 1001Hobbies vindt u de juiste referenties en het juiste advies.

Onze werknemers zijn, net als u, gepassioneerd over hun werk.

1001hobbies is de enige multi-specialistische online megastore voor de hobby's van volwassenen, met zowel een zeer ruim aanbod als de beste selectie, en bijbehorende adviesdiensten, voor elke categorie en elk universum.

Onze geschiedenis

Het is het verhaal van een liefhebber van modellen en modelbouw, een passie die hij heeft doorgegeven van zijn vader, die gespecialiseerde tijdschriften over geschiedenis, militaire modellen en strategiespelletjes uitgaf. Het is dan ook niet meer dan logisch dat hij na zijn studies besluit 1001modelbouw op te richten met als doel zijn passie te delen.

1001modelbouw werd al snel een van de erkende en onbetwiste leiders in de sector, bekend om zijn ruime assortiment producten, waaronder alle must-haves, maar ook goed geselecteerde ontdekkingen, zijn service voor reserveonderdelen en zijn advies. Uit dit succes werd 1001Hobbies geboren, om met anderen vele passies te delen: ieder zijn eigen hobby!

De 1001hobbies belofte

Wat ook uw hobby en uw niveau is, 1001hobbies biedt u de zekerheid een zeer groot aanbod te vinden, goed geselecteerde producten, essentiële merken of ontdekkingen, "indie" producten; en ook advies voor of na de verkoop - hulp bij het kiezen, hulp bij het gebruik, enz. En vriendelijke klantenservicemedewerkers die, net als u, enthousiast zijn en zich voor u in allerlei bochten wringen.


Specialisten tot uw dienst

+140 000 producten voor uw hobby's. Advies per telefoon / chat.

Snelle verzending

Gratis verzending vanaf €69 in België 🇧🇪 en Nederland 🇳🇱

Tevreden of geld terug

Gemakkelijk retourneren binnen 30 dagen na uw aankoop

Beveiligde betaling

IDeal, Creditcard, SEPA, Betaling in 3 gedeelten, vanaf €100

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen