Mijn bestellingen

5 Producten

Sorteren op
Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Leveringen en retourzendingen

Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Meer informatie

Kom en ontdek onze selectie van auto's en accessoires van de Kyosho Inferno MP10 model, beschouwd als de auto te verslaan voor vele jaren. U vindt de beste modellen van Buggys en Truggys RC 1/8 schaal kyosho Inferno MP10 in power en nitro, evenals de verschillende nodige reserveonderdelen.

 

Alles over de Kyosho Inferno MP10 buggy

 

Een nieuw ontwerp voor deze iconische buggy van Kyosho


Ontworpen door Yuichi Kanai, de nieuwe Kyosho Inferno MP10 modellen zullen u verrukken en u een voorsprong geven op de concurrentie. Het ontwerp van de carrosserie heeft een steile hoek op het voorste gedeelte om de stuurrespons op alle moderne circuitomstandigheden te verbeteren. Ook de stijl van de carrosserie rond de motor is vergelijkbaar met die van de Supercars en kanaliseert de luchtstroom voor een betere motorkoeling. Het hoofdchassis is gemaakt van 3 mm dik 7075 aluminium. Het is geanodiseerd om een veel harder oppervlak te verkrijgen voor optimale sterkte en duurzaamheid. De nieuwe radiobesturing heeft een herziene servopositie en een grotere sterkte met een dikte van 3,0 mm, vergeleken met 2,5 mm voorheen.

 

Wat zijn de technische prestaties van de Kyosho Inferno?

 

De Kyosho Inferno MP10 modellen evolueren met nog grotere prestaties voor de strijd van de race. Gedurende vele jaren stond de MP9 aan de top van de 1/8 schaal motorrace buggy's. De MP10 heeft dit DNA geërfd en belichaamt nu de volgende generatie, met modellen als de TKI2 en de MP10T nitro die deze voortdurende evolutie van de Inferno-serie vertegenwoordigen. Onder de nieuwe wijzigingen ten opzichte van de MP9, zijn er kenmerken zoals breedte en wielbasis die zijn geoptimaliseerd om optimale prestaties te bieden op verschillende soorten tracks en ondergronden. De gewichtsverdeling en superieure aerodynamica zijn ook verbeterd om 's werelds best presterende 1/8 buggy te produceren. De olieschokdempers leveren uitzonderlijke prestaties op een groot aantal verschillende soorten banen en maken gebruik van standaardzuigers met 1,3 mm x 8 gaten. De Kyosho Inferno MP10 heeft ook belangrijke kenmerken zoals:

Een lichtgewicht meerdelige spoiler en versterkte voor- en achterwielophangingsarmen
Nieuwe aluminium voorassen met verbeterde Ackermann
Verlengde stuurstangen en verminderde ophanging wighoek
Versterkte servo reddingen en schokdemper stelringen met positie indicator
Vergrote radio box 93mm CVD assen nu identiek voor en achter
Vernieuwd luchtfilter Versterkte 6,8 mm kogelgewrichten en veel sterkere schokdempers van de 777

De verschillende motoren van de Kyosho Inferno MP10

 

De motor van de MP10 kan thermisch of elektrisch in borstelloze uitvoering zijn. De verbrandingsmotor heeft een cilinderinhoud van 3,49 cc en is in het algemeen bedoeld voor modelauto's op 1/8e schaal. Het is uitgerust met een geïntegreerde lanceerinrichting en een brandstoflade met geïntegreerde veer. Wat de elektrische motor betreft, laat de evolutie van de technologie en de batterijen toe snelheden te bereiken die vergelijkbaar zijn met de thermische modellen. Dankzij de stille werking van de elektromotor kunt u profiteren van de prestaties van de 1/8e off-roadcategorie.

U vindt er ook al onze RC auto model onderdelen beschikbaar in accessoire kits of in reserveonderdelen, variërend van chassis verstijvers, schokdemper mounts tot inferno ophanging bussen tegen betaalbare prijzen. Op elk van de onderdelen die nodig zijn voor de montage, heeft u alle details om de compatibiliteit met uw Kyosho Inferno auto te kennen.


Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

03-02-2023

Niet heel goedkoop maar wel precies gekregen wat ik zocht en onder het motto “beter duur, dan niet te koop” ben ik blij met mijn bestelling

door Lila P.*

03-02-2023

de bestelling is in mijn ogen lang onderweg geweest

Robert Hendrik v

30-01-2023

Goed goed alles perfect 😍

Witallo O

29-01-2023

alles klopte!

Leo Q

26-01-2023

Duidelijke site met zeer veel keus voor de modelbouw.

Thijs B

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Snelle verzending

Gratis verzending vanaf €99 in België 🇧🇪 en Nederland 🇳🇱

Tevreden of geld terug

Gemakkelijk terugsturen binnen 30 dagen na uw aankoop.