Mijn bestellingen

68 Producten

Sorteren op
5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

1001prime programma

5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

Meer informatie
5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

1001prime programma

5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

Meer informatie
De cadeaubon: de ideale oplossing om uw dierbaren een plezier te doen!

Cadeaubonnen om te downloaden

De cadeaubon: de ideale oplossing om uw dierbaren een plezier te doen!

Ontdek
Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Leveringen en retourzendingen

Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Meer informatie

Hoe kies je een thermisch rc-vliegtuig?

Wil je aan de slag met aeromodelleren? Hier is hoe u een thermisch rc-vlak kiest en tips om aan de slag te gaan.

Thermisch rc-vlak: hoe het te kiezen?

Hoe begin ik met een RC radiografisch bestuurbaar vliegtuig?

Aeromodelling is een discipline die vereist dat bepaalde basisprincipes onder de knie worden om ongelukken te voorkomen. Om goed te beginnen met een radiografisch bestuurd vliegtuig, is het dus noodzakelijk om enkele noties te kennen vóór de eerste vlucht, namelijk: < / p>

De radiofrequentie: het is om te weten dat elke radio met het vliegtuig communiceert via een frequentie van emissies. Het is daarom belangrijk om te controleren of de radio zich niet op dezelfde kanalen bevindt als andere piloten in de buurt, met het risico op een ongeval. Voor dit doel wordt aanbevolen om te worden uitgerust met een 2,4 GHz-radio, waarvan de bijzonderheid is om een vrij kanaal te selecteren om met de ontvanger te communiceren.

Weersomstandigheden: Net als in de luchtvaart houdt aeromodellering rekening met de weersomstandigheden voor het soepel verlopen van elke vlucht. In geval van overwind kan het vliegtuig bijvoorbeeld worden meegenomen, vandaar de noodzaak om een stabiel model te kiezen.

Direction: Direction management is een van de eigenaardigheden van aeromodelling. Dit is in verhouding tot de positie van het vliegtuig en niet met die van de piloot.

Wat zijn de verschillende merken thermische vliegtuigen?

Een RC-vliegtuig of een op afstand bediend luchtvaartuig is een vliegend agent dat vanaf het land wordt bestuurd door een radiocontroller. De fabrikanten van deze vliegtuigen, om modellen aan te bieden die steeds wendbaarder en gemakkelijker te monteren zijn, innoveren voortdurend, wat de populariteit van dit speelgoedvliegtuig verklaart. Bovendien is vliegtuigmodellering, afgezien van de speelse kant die wordt gewaardeerd door liefhebbers van origineel speelgoed en liefhebbers van schaalmodellen, een goede manier om te leren vliegen. Er zijn ook een veelheid aan modellen, waaronder radiografisch bestuurbare vliegtuigen uitgerust met een verbrandingsmotor. Deze modellen hebben een tank aangedreven door een mengsel van methanol of benzine, gebruikt als brandstof. Rc zweefvliegtuig, metalen vliegtuig, gevechtsvliegtuigen, watervliegtuig of fantoomvliegtuigen, thermische vliegtuigen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en bestaan in verschillende merken. Hier is een niet-uitputtende lijst van de beste merken voor een thermisch vliegtuig: 

Axion RC;

JOYSWAY HOBBY;

Schorpioen;

HIROBO; 

SEAGULL;

MHDFLY;

BLACK HORSE;

MHD;

SUN FLY.

Wat zijn de belangrijke accessoires voor een RC vliegtuig?

Net als hun grotere tegenhangers hebben miniatuurvliegtuigen een romp, een of meer vleugels, propeller, staart empennage en motor om ze voort te stuwen. Elk van deze elementen kan op verschillende manieren worden geconfigureerd, afhankelijk van het model. Deze onderdelen zijn essentieel voor een goed functionerend vliegtuig. Bovendien kunnen verschillende accessoires worden geïntegreerd om een thermisch rc-vliegtuig aan te passen. Hiervoor zijn er verschillende vliegtuigkits bedoeld voor ervaren piloten. Voor beginners wordt aanbevolen om te kiezen voor een complete RTF-kit, dat wil zeggen een voorgemonteerd en compleet vliegtuig, of een BNF-kit, met andere woorden een voorgemonteerd vliegtuig, maar waarvan de compatibele radio nog moet worden geleverd.

Welk rc-vliegtuig voor een beginner?

Om het risico op ongevallen te verminderen, moeten verschillende criteria voor het vliegen met een thermisch gemodelleerd radiogeregeld luchtvaartuig in overweging worden >, met inbegrip van stabiliteit en aantal kanalen:

Stabiliteit: Als beginner kan het gemakkelijk zijn om verleid te worden door grafische en snelle vliegtuigmodellen. Opgemerkt moet echter worden dat de eerste vluchten een zeer stabiele wind vereisen om geleidelijk de juiste gebaren te verkrijgen en racevliegtuigen te vliegen. Om deze reden is het raadzaam om een hoogvleugeld vliegtuig te kiezen om te starten, om de stabiliteit van het vliegtuig te garanderen.

Het aantal kanalen: bij het modelleren, komt het aantal kanalen overeen met het aantal mogelijke acties op de radiocontroller. Met een 3-weg radio kunt u bijvoorbeeld het gas, roer en diepte regelen. Daarnaast zijn er tot op heden complexe radio's van maximaal 16 kanalen. Voor een betere wendbaarheid wordt aanbevolen om een eenvoudig 3- of 4-wegmodel voor een beginner te kiezen.

Opstijgen en landen: wat zijn de procedures?

Na het kiezen van het thermische model is het noodzakelijk om de start- en landingsprocedures voor een succesvolle eerste vlucht te kennen. Dus om een thermisch rc-vliegtuig op te starten, is het noodzakelijk om de neus naar de horizon te plaatsen terwijl u deze naar voren en iets boven de piloot houdt voordat u deze start na een paar snelle stappen te hebben uitgevoerd. Voor een veilige landing moet het vliegtuig in de wind worden gehouden, zodat de vleugels perfect parallel aan de grond staan. Verminder vervolgens het gaspedaal om een geleidelijke afdaling mogelijk te maken. Wanneer het vliegtuig land raakt, moet de neus worden rechtgetrokken door aan de radiobesturingskolom te trekken.

Terug
Thermische RC Airplane

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

14-05-2024

Geen problemen ondervonden.

RICHARD V.

13-05-2024

Goed en snel.

INEKE F.

13-05-2024

Tevreden

PAUL B.

13-05-2024

Beetje rommelig, maar goede inhoud!

TRENT O.

11-05-2024

Snelle levering degelijk verpakt goede communicatie 😇👍😇👍😇👍

PIETER P.

11-05-2024

Aangekochte producten in prima staat ontvangen. Duurt even eer het pakket geleverd werd. Moest vanuit Frankrijk verzonden worden. Klant wordt goed...

ROB S.

08-05-2024

Uiterst tevreden

DANNY H.

29-04-2024

Makkelijk te vinden, de verzending duurt wat langer omdat het ( in mijn geval) uit Frankrijk moest komen. Het lange wachten is beloond met een heel...

LUCIA K.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop