SEAGULL

Er zijn 145 producten.

Zeemeeuw: Specialiteiten en Modellen

Heb je gehoord van Seagull, een merk van hoogwaardige RC vliegtuigen? Ontdek wie deze fabrikant is en wat hij biedt.

 

RC Aircraft: Wie is Seagull?

Wie is de fabrikant Seagull?

Seagull is een merk gespecialiseerd in RC modeling. In het bijzonder produceert het RC-vliegtuigen van alle soorten, beeldjes, gereedschappen en RC-accessoires.

Uur m hetsucces van Seagull

Seagull is een Vietnamees bedrijf opgericht in 1998. Sindsdien biedt het vliegtuigen aan die bijna klaar zijn om te vliegen. Het heeft zijn productietechnieken verfijnd om enkele van de beste RC-vliegtuigmodellen ter wereld te produceren. De kwaliteit en diversiteit van het aanbod zijn hiervoor de redenen. Producties worden nauwlettend in de gaten gehouden. Aan het einde van elke fase wordt een strenge kwaliteitscontrole uitgevoerd. Daarom biedt Seagull nu schaalmodellen die voldoen aan de huidige normen. Afgezien van een onmiskenbare kwaliteit, zijn de vliegtuigen die door het merk worden aangeboden geschikt voor alle gebruikersprofielen. Ze zijn gemakkelijk te monteren en te vliegen. Bovendien zijn sommige modellen speciaal ontworpen voor beginners en andere voor de meer gevorderde.

Waar kan ik Seagull's vliegtuigen vinden?

Sinds de oprichting van Seagull zijn vliegtuigen over de hele wereld verkocht. Het bedrijf werkt samen met een dertigtal bekende distributeurs. Het is dus onder andere mogelijk om Seagull rc vliegtuigen te vinden in de Verenigde Staten, Engeland, Australië, Oostenrijk, Japan, Frankrijk, Duitsland, Korea, etc.

Wat zijn de specialiteiten van de fabrikant Seagull?

Seagull is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van schaalmodellen van ARF vliegtuigen. Alle modellen zijn authentiek. Er zijn er verschillende in de catalogus:

De bekendste categorieën zijn thermische vliegtuigen draaiend op gas en benzine. Ongeacht het systeem zijn er modellen voor normaal gebruik en voor sport- of aerobatisch gebruik.

Het bedrijf biedt ook elektrische ARF vliegtuigen aan. Tussen zweefvliegtuigen, sporters en andere modellen zijn amateurs verwend met keuze.

Naast vliegtuigen biedt Seagull verschillende soorten accessoires. Het bedrijf produceert onder andere vliegtuigsteunen. Speciale dozen voor radiobesturing en alle gereedschappen worden ook aangeboden. Voor de meest nauwgezette, beeldjes van piloten worden ook gemaakt in zijn fabriek.

Wat zijn de modellen van Seagull en hun specifieke kenmerken?

Seagull's modellen zijn talrijk. Hier is een niet-uitputtende lijst van de meest populaire producten: < / p>

L-4 Grasshopper 90 inch: Gemaakt met hoogwaardig balsa multiplex, is dit vliegtuig lichtgewicht en aerodynamisch. Het heeft een solide landingsgestel, een realistische cockpit met piloot, een glasvezelkap en een functioneel elektrisch systeem.

Gilmore RED Lion Racer: Dit vliegtuig is ook gemaakt van balsa en multiplex. Het onderscheidt zich door een kleur dicht bij de Gilmore Red Lion racevliegtuigen. Naast een glazen kap en Oracover filmcoating hebben de elektrische modellen gemakkelijk toegang tot de radio en vliegaccu.

Belangrijk is dat alle modellen van het merk over duurzame apparatuur beschikken, zoals landingsgestel.