Mijn bestellingen

20 Producten

Sorteren op
4% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

1001prime programma

4% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

Meer informatie

Hoe kies je een thermische rc auto?

Enthousiast om in een thermische RC-auto te rijden? Ontdek alle punten die u moet weten om uw op afstand bestuurbare auto te kiezen.

Wat moet u onthouden om een thermische RC-auto te kiezen

Hoe kies je een op afstand bestuurbare auto?

Integratie van de wereld van RC-modellering is een leuk en lonend initiatief. Thermische RC-auto's zijn toegankelijk voor alle leeftijden en hebben een breed scala aan functies. Ze carbiden met benzine en zijn geschikt voor off-road gebruik.

De keuzecriteria zijn voornamelijk het ontwerp, de autonomie, de schaal van de grootte en het bereik van de afstandsbediening. Een thermische miniatuurauto vereist meer onderhoud, vandaar de interesse om te kiezen voor prototypes van 4x4-modellering zoals RC-driftauto's of RC 4x4-auto's die robuuster zijn.

Als je jezelf kent in de mechanica en een grote passie hebt voor RC-modellering, is de thermische RC-auto een goede keuze. Je hoeft alleen maar de miniatuurreplica van de auto van je dromen te kiezen om op de moeilijke circuits te landen of deel te nemen aan wedstrijden.

Welke op afstand bedienbare automaat kiezen?

De grootte van een radiografisch bestuurbare auto is gebaseerd op enkele persoonlijke parameters, waaronder: het budget dat aan het project is toegewezen, het profiel en de expertise van de toekomstige bestuurder en het vervoermiddel binnen zijn bereik. De gemiddelde schaal is ongeveer 1/10 of 1/12. Andere beschikbare schalen van grootte zijn:

Miniatuur auto 1/43 voor kinderen;

Miniatuur auto 1/18 voor verzamelaars;

Miniatuur auto 1/8 voor diegenen die op zoek zijn naar een verscheidenheid aan prototypes;

Miniatuur auto 1/6 of miniatuur auto 1/5 voor de meest ervaren en volgers van automechanica.

Wat zijn de voor- en nadelen van een thermische rc auto?

RC-auto's echte bronnen van geluk en afleiding zijn voor modelbouwers die bedreven zijn in mechanische aanpassingen. Inderdaad, de prestaties van deze radiografisch bestuurbare auto kunnen worden aangepast voor meer vermogen. U heeft de mogelijkheid om aan uw verbrandingsmotor te sleutelen om deze aan te passen aan uw rijstijl.

Ideaal voor lange races, de thermische RC-auto heeft een bereik van 30 tot 45 minuten voor een volle tank. Laad de laatste gewoon op om de baan te vervolgen. Zeer realistisch, dit prototype zendt een geluid uit bij acceleratie en uitlaatgassen.

Toch is het rommelig en heeft het onderhoud nodig. De tank moet na elke racesessie worden afgetapt. Omdat het niet waterdicht is, moet de staat van de onderdelen regelmatig worden gecontroleerd.

Wat zijn de bekendste merken RC auto's?

De markt voor thermische RC-auto's is erg groot. U vindt er een paneel met op afstand bestuurbare auto's voor volwassenen, kinderen, beginners of ervaren. Vertrouw op de belangrijkste merken in de sector om een solide, betrouwbaar en esthetisch model te vinden:

Traxxas;

HPI-RACING;

De Tijger van de donder;

Tamiya ;

Kyosho;

Carrera.

Welke RC auto voor een beginner?

Voor een beginner biedt de RC-modelleringsmarkt een breed scala aan prototypes. De keuze is gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren. Als je van off-road auto's (off-road modellen) houdt, wed dan op een Truggy RC, een Buggy RC, een Monster Truck of waarom niet een bouwmachine. Aan de andere kant, als u geïnteresseerd bent in auto's op de weg (modellen voor vlakke oppervlakken), kies dan voor een raceauto, rallyauto of Formule 1.

Terug

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

19-02-2024

Ik heel tevreden ,me verf was niet voorradig dus even moeten wachten maar super blij mee top

CORRIE C.

19-02-2024

snel, foutloos,goed verpakt, OK.

J S.

16-02-2024

Snelle en nette levering helemaal top goed verpakt en netjes

AB B.

13-02-2024

Artikel dat in Nederland nergens meer te krijgen was. Netjes verstuurd en geleverd. Waar de franse post zelf soms wat wazig was in hun track en...

JULES H.

13-02-2024

is de eerste keer dat ik bij jullie beste heb bij deze had ik de decals nodig en heb daarom bij jullie besteld .Ben nog op zoek naar decals van...

EDDY B.

12-02-2024

Een goede beoordeling wat betreft de kwaliteit en de levering van de aangekochte vliegtuig miniatuur modellen. Wel één groot minpunt: één artikel...

WALTER P.

12-02-2024

Snel gevonden waarnaar ik op zoek was

HENNY G.

11-02-2024

Levering is prima gegaan

DIANNE V.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop