Mijn bestellingen

31 Producten

Sorteren op
5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

1001prime programma

5% korting zodra je de kaart koopt en voor al je bestellingen.

Meer informatie
Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Leveringen en retourzendingen

Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Meer informatie

Alle informatie over onze RC-zweefvliegtuigen

Kom en ontdek al onze RC zweefvliegtuigen van de meest gerenommeerde merken op het gebied zoals Axion RC, Kyosho, LRP, ValuePanes of MHDFLY. U zult kunnen genieten van goede tijden met een breed scala aan modellen tot uw beschikking.

Wat is een RC-zweefvliegtuig?

Het RC-zweefvliegtuig is een miniatuurversie van een vliegtuig zonder motor en wordt bestuurd via een radiobesturing. Het is een vliegtuig dat is uitgerust met hefvlakken met een hoge hoogte-breedteverhouding, waardoor het een zeer lage glijhoek heeft. Het wordt bestuurd door de drie assen van rollen, pitch en yaw te besturen.
 Zweefvliegtuigen kunnen op vier verschillende manieren worden gelanceerd. De meest voorkomende is het slepen door een sleepvliegtuig; het met de hand lanceren (voor met de hand gelanceerde zweefvliegtuigen); de derde, minder vaak voorkomend, is het lieren; en ten slotte, meer zeldzaam, met eigen middelen, met behulp van een vaste of (meestal) intrekbare motor. De laatste zijn motorzwevers. Met de afstandsbediening kan de motor eenmaal op hoogte worden uitgeschakeld, of zelfs opnieuw worden gestart.
In het algemeen hebben radiografisch bestuurde zweefvliegtuigen een spanwijdte van maximaal 11 meter. Het gebruik van thermische of dynamische lift stelt het zweefvliegtuig in staat voldoende hoogte te behouden.

Waar is een RC-zweefvliegtuig van gemaakt?

Er zijn verschillende materialen nodig om een radiografisch bestuurbaar zweefvliegtuig te maken: 

De vleugel: zijn functie is om de lift van het zweefvliegtuig te verzekeren. Hij bestaat uit twee vleugels, ook "veren" genoemd, die voor de lift zorgen. Deze kunnen aan hun uiteinden kantelvinnen hebben om de rolas te regelen.
Elke vleugel kan worden uitgerust met luchtremmen om de zinksnelheid van de machine te verhogen. 
De romp: hierin zijn de accessoires ondergebracht, en de verbinding met de staartvlakken en de vleugel zorgt voor de besturing van de drie assen: gier-, rol- en neusstand.
De empennages: hun functie is te zorgen voor de controle van de neus- en gieras, en, voor de horizontale empennage, voor de stabiliteit van de vlucht. Tegenwoordig bestaan ze uit verticale en horizontale "T"-vormige vlakken waarop het richtingsroer en het hoogteroer zijn bevestigd, ook wel stabilo genoemd.
 

Welk model RC-zweefvliegtuig moet ik kiezen? 

U kunt kiezen uit verschillende zweefvliegtuigmodellen op onze site, afhankelijk van uw verschillende behoeften.
De DG505 ARF 4000 MM RC zweefvliegtuig van MHD zal u verrukken met zijn high-performance motor voor vlakke of helling vliegen. Het heeft een fiberglas romp, balsa en triplex vleugels. De staartwielen en het centrale wiel zijn origineel. Dit vliegtuig heeft een borstelloze motor en een inklapbare propeller.
Het RC-zweefvliegtuig SB98 2500MM VINTAGE GLIDER KIT zal je verleiden met zijn houten ontwerp en zijn vleugelspanwijdte van hoge kwaliteit. Het is een houten glijder om in elkaar te zetten. Door zijn zeer lage vleugelbelasting kan hij met een zeer lage snelheid vliegen, waardoor landingen zeer kort en gemakkelijk zijn. Zijn vliegkwaliteiten zullen zowel gevorderde als gevorderde piloten bevallen.

Terug
Radiografische zweefvliegtuigen

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

14-05-2024

Geen problemen ondervonden.

RICHARD V.

13-05-2024

Goed en snel.

INEKE F.

13-05-2024

Tevreden

PAUL B.

13-05-2024

Beetje rommelig, maar goede inhoud!

TRENT O.

11-05-2024

Snelle levering degelijk verpakt goede communicatie 😇👍😇👍😇👍

PIETER P.

11-05-2024

Aangekochte producten in prima staat ontvangen. Duurt even eer het pakket geleverd werd. Moest vanuit Frankrijk verzonden worden. Klant wordt goed...

ROB S.

08-05-2024

Uiterst tevreden

DANNY H.

29-04-2024

Makkelijk te vinden, de verzending duurt wat langer omdat het ( in mijn geval) uit Frankrijk moest komen. Het lange wachten is beloond met een heel...

LUCIA K.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop