Mijn bestellingen

11 Producten

Sorteren op

Harry Potter Miniaturen Avonturenspel is een strategisch bordspel dat zich afspeelt in de wereld van de beroemde Harry Potter boeken- en filmreeks van J. K. Rowling. Spelers kruipen in de huid van emblematische personages uit het universum, zoals Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Granger en vele anderen, terwijl ze missies proberen te volbrengen in de magische wereld.

De spelregels zijn relatief eenvoudig en makkelijk te leren, waardoor het een toegankelijk spel is voor beginners. Spelers plaatsen hun miniaturen op een speelbord, waar ze door verschillende omgevingen moeten navigeren, missies moeten voltooien en tegenstanders moeten confronteren, terwijl ze spreuken en magische artefacten gebruiken om hun doelen te bereiken.

Het doel van het spel is om specifieke missies te voltooien, zoals het verzamelen van magische voorwerpen, het verdedigen van een locatie of het gevangen nemen van een tegenstander. Spelers kunnen er ook voor kiezen om direct mee te doen aan magische gevechten, waarbij ze hun spreuken en vaardigheden moeten gebruiken om hun tegenstanders te verslaan.

De game bevat ook verschillende facties die spelers kunnen belichamen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en speelstijlen. Spelers kunnen bijvoorbeeld in de huid kruipen van Gryffindor-studenten voor hun moed en dapperheid, Slytherin-studenten voor hun ambitie en sluwheid, of Dooddoeners voor hun magische kracht.

Naast de eenvoudige regels en duidelijke doelstellingen, wordt Harry Potter Miniaturen Avonturenspel ook gewaardeerd om zijn prachtig gedetailleerde miniaturen en meeslepende wereld, die spelers onderdompelt in de magische wereld van Harry Potter. Tijdens het spelen doen personages meer ervaring op, waardoor ze steeds krachtiger worden en nieuwe magische spreuken en uitrusting kunnen vrijspelen.

Terug

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

26-02-2024

Netjes op de hoogte gehouden gedurende het wachten op 1 item uit mijn bestelling!

MARK V.

26-02-2024

Goed verpakt. Niets beschadigd.

CHRISTIAN M.

25-02-2024

Prima

NIELS V.

23-02-2024

Ruime sortering en snelle levering

MARJAN H.

19-02-2024

Ik heel tevreden ,me verf was niet voorradig dus even moeten wachten maar super blij mee top

CORRIE C.

19-02-2024

snel, foutloos,goed verpakt, OK.

J S.

16-02-2024

Snelle en nette levering helemaal top goed verpakt en netjes

AB B.

13-02-2024

Artikel dat in Nederland nergens meer te krijgen was. Netjes verstuurd en geleverd. Waar de franse post zelf soms wat wazig was in hun track en...

JULES H.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop