362 Producten

Sorteren op

Wie is de fabrikant Strelets en wat zijn de specifieke kenmerken?

Ontdek de mooiste prestaties van het merk Strelets, fabrikant van beeldjes en plastic modellen.

Wat zijn de specialiteiten en de beste Strelets producten?

Wie is de fabrikant Strelets?

Strelets is een Russische fabrikant van perfect gevormde en met de hand gesneden plastic beeldjes en modellen. Het bedrijf werd geboren in de jaren 70 in de USSR. In die tijd werden mosselen nog steeds geïmporteerd uit Amerika en westerse modellen moesten tevreden zijn om het Russische leger en hun uitrusting te reproduceren. Later perfectioneerde Strelets zichzelf in de vervaardiging van mallen voor de productie van originele en zeer realistische Strelets-beeldjes.

Om ideologische redenen is het bereik eerst beperkt tot de exclusieve productie van Sovjet-oorlogsvliegtuigen, tanks, automatische artillerie en burgers. CBV's en 1/72 schaal transportvoertuigen worden ook toegevoegd aan de collectie. De strelets 1/72 worden vervolgens in één stuk in metaal gegoten om massaproductie te vergemakkelijken. Na de revolutie van de Sovjet-Unie werd strelets een nationale leider en onderscheidde zich door een grotere verscheidenheid aan poses voor zijn oorlogssoldaten.

Deze innovatie stelt verzamelaars en spelers in staat om gevechten met meer realisme en complexiteit na te bootsen. De standaard collectie kleine soldatenbeeldjes bevat minstens 45 verschillende poses, terwijl de cavalerie minstens 24 infanteriebeeldjes en 6 gemonteerde beeldjes heeft. De fabrikant van Miniature Strelets probeert vervolgens alle elementen te voltooien die nodig zijn voor het creëren van slagvelden. Daarom biedt het verschillende collecties soldaten en uitrusting van verschillende nationaliteiten.

Wat zijn de specialiteiten van Strelets?

Strelets is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van militaire beeldjes en uitrusting met betrekking tot oorlogen en civiele bescherming.

Enthusiasts en spelers van alle leeftijden kunnen slagvelden en vijandelijke aanvallen nabootsen in een omgeving die dicht bij de realiteit ligt. Als Strelets in eerste instantie uitsluitend miniatuursoldaten van het Russische en Oekraïense leger produceerde, heeft hun creativiteit vandaag geen limiet. Strelets specialiteiten zijn daarom:

Militaire en oorlogssoldaten beeldjes in een grote verscheidenheid aan poses en uniformen; (blz>

S tanks, kanonnen, militaire auto's en vrachtwagens;

Armen en oorlogsuitrusting;

Civilians and horsemen;

Paard beeldjes en oorlogs diorama's;

Etc.

Wat zijn de populairste Strelets-reeksen?

De populairste strelets miniaturencollecties zijn:

LANGE AFSTAND DESERT GROUP 1/72

De doos bevat meer dan 60 verschillende kamers met gewapende soldaten en woestijndecor (duinen, kleine oases, kamelen, enz.). Elk beeldje is ongeveer 2,5 cm lang.

FRANSE BUITENLANDSE LEGIOEN BEELDJES + M1916 PISTOOL 37MM 1/72

Een kanon van ongeveer 10 cm lang, omringd door Franse soldaten in hun uniform (te schilderen) en met hun wapens, in verschillende poses.

FRANSE LEGIOEN BEELDJES OP DE AANVAL 1/72

Deze keer namen de Franse soldaten verschillende aanvalshoudingen aan. De doos van een dozijn miniatuursoldaten bevat ook beschermingsmiddelen en schuilplaatsen.

Wat zijn de meest voorkomende Strelets producten?

De meest voorkomende Strelets producten op de markt zijn:

Strelets m107;

Strelets 0021;

Strelets m125;

Strelets m049;

Strelets 904;

Strelets m053;

Strelets russe.

Strelets

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

7.8/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

29-11-2022

Het vindt het fantastisch wat ik ook vraag dat jullie ook alles kunnen leveren en niet dat een artikel geannuleerd hoeft te worden. Daarvoor zeg...

Edwin v

29-11-2022

Altijd snel en goed, nooit problemen.

René B

29-11-2022

In mijn geval lange levertijd. Alles wel netjes ontvangen. Na een bericht verstuurd te hebben , snel gereageerd. Ik kan 1001 hobbies aanraden....

Patrick v

24-11-2022

Het eerste pakje kwam flink beschadigd aan, na wat mailen en foto's sturen hebben ze keurig de dingen nagestuurd.... Het gaat niet snel maar...

Yvonne B

23-11-2022

goed product, goed geleverd.

mieke g

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Snelle verzending

Gratis verzending vanaf €99 in België 🇧🇪 en Nederland 🇳🇱

Tevreden of geld terug

Gemakkelijk terugsturen binnen 30 dagen na uw aankoop. 🎄Kerstspecial: koop nu en je kunt terug tot 15 januari! 🎄