Mijn bestellingen

DUMAS BOATS

44 Producten

Sorteren op

Dumas Boten : Specialiteiten en Modellen

Dumas Boats is een merk dat een breed scala aan miniatuurmodellen van RC-vliegtuigen en RC-boten produceert. Het is gevestigd in Arizona.

Alles wat je moet weten over Dumas Boats

Wie is de fabrikant Dumas Boats?

Dumas Boats is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Arizona. Het produceert modellen van RC boten enRCvliegtuigen te monteren. De modellen zijn ontworpen in zeer licht hout in dezelfde geest als de Guillows-modellen.

In 1946 ontwierp deze specialist in marinemodellering kits van zeeboten gemaakt van balsahout. Deze kits van Dumas Boats bestaan uit stukken gedrukt op hout zodat slimme modelbouwers ze gemakkelijk kunnen uitsnijden.

Wat zijn de specialiteiten van de fabrikant Dumas Boats?

Het merk Dumas Boats heeft een breed scala aan schaal- en gemotoriseerde modellen ontwikkeld. Onder zijn specialiteiten vinden we modellen van :

Power boot;

Elektriciteit RC boot;

Thermal RC boot;

Adult op afstand bestuurbare boot;

Elektriciteit RC aandrijving;

Maquettes;

Sals of War.

Welke soorten boten heeft Dumas Boats ontworpen?

Hoewel het merk een brede collectie RC-vliegtuigen verkoopt, is de Dumas-botencatalogus meer gericht op boten. Bovendien zijn de meeste kits die door het merk worden aangeboden miniatuurmodellen van reeds bestaande boten, zoals: < / p>

De sleepboten;

Persason kruisers;

Vissersboten;

Splane racing;

Les offshore boten.

Bovendien vertegenwoordigen de modellen niet alleen tentoonstellingsboten, ze kunnen ook worden gebruikt met een radiocontroller, een voeding of gas. Sommigen van hen kunnen een snelheid van meer dan 100 kilometer per uur overschrijden, waardoor ze deelnemen aan competitie. Merk op dat modelbouwers 1.000 mijl afleggen tijdens wedstrijden.

Wat zijn de modellen van Dumas Boats en hun specifieke kenmerken?

Dumas boten brengen een grote vloot RC boten en vliegtuigen op de markt. We hebben er een paar geselecteerd die voor u interessant kunnen zijn:

De dumas boten pt 109: dit RC bootmodel van Dumas boten is al bijna 50 jaar een klassieker in het assortiment. In vergelijking met het origineel heeft dit model echter onlangs herzieningen en verbeteringen ondergaan. Geïnspireerd door boten uit de Tweede Wereldoorlog heeft de recente versie een thermische voeding. De materialen zijn ontworpen om de assemblage van deze modellen te vergemakkelijken.

De dumas boten chris craft: gemaakt met behulp van state-of-the-art technologie met lasersnijden, zijn de fittingen van de Chris-Craft lijn van Dumas Boats volledig gemaakt van gietijzer. De kits van de collectie voorgesneden met laser, bevatten balsa en mahonie stukken. De kit wordt geleverd met een presentatiebasis. Dit zijn uitstekende kits geschikt voor alle niveaus van modelbouwers, zowel voor amateurs als voor de meest ervaren.

DUMAS BOATS

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

07-02-2023

Alles piccobello

NORE W.

07-02-2023

Snelle levering, ruime keus

THIJS H.

07-02-2023

de tijd tussen bestelling plaatsen en de ontvangst ervan mag van mij korter.

W. F.

03-02-2023

Niet heel goedkoop maar wel precies gekregen wat ik zocht en onder het motto “beter duur, dan niet te koop” ben ik blij met mijn bestelling

door Lila P.*

03-02-2023

de bestelling is in mijn ogen lang onderweg geweest

Robert Hendrik v

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Snelle verzending

Gratis verzending vanaf €99 in België 🇧🇪 en Nederland 🇳🇱

Tevreden of geld terug

Gemakkelijk terugsturen binnen 30 dagen na uw aankoop.