Mijn bestellingen

2 Producten

Sorteren op
Terug

Hoe kies je een tank?

Onder de auto's in schaalmodel wordt de rc tank zeer gewaardeerd door liefhebbers van oorlogs- en gevechtsvoertuigen. Het punt over deze machine.

Charradiogestuurde RC: wat u moet weten

Wat is een RC radiogestuurde tank?

Een RC-auto komt overeen met een op afstand bestuurbare auto , die door zijn naam "radiografisch bestuurbaar" verschilt van het speelgoed. Deze miniatuurauto, die zijn grotere tegenhangers reproduceert, heeft naast een radiocontroller ook een chassis, een motor. In tegenstelling tot speelgoed kunnen deze verschillende elementen worden gescheiden op een schaalmodel rc.

Veel RC-automodellen zijn op de markt verkrijgbaar, waaronder de radiografisch bestuurbare tank (rc-tank) of op afstand bestuurbare tank. Het is een miniatuurmodel dat gevechtstanks reproduceert, een gepantserd voertuig dat is gemonteerd met sporen, bedoeld voor reizen op alle soorten terrein. De tank verschijnt tijdens de Eerste Wereldoorlog en is uitgerust met machinegeweren en kanonnen. Deze elementen zijn uiteraard beschikbaar op op afstand bedienbare tanks. Daarnaast zijn er verschillende soorten tanks, namelijk elektrische tanks, aangedreven door batterijen of een oplaadbare batterij, en thermische tanks, aangedreven door benzine, en werkend met een verbrandingsmotor. Merk op dat op afstand bestuurbare auto's voor kinderen vaak elektrisch zijn, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en meer geschikt zijn voor huishoudelijk gebruik.

Welke radiografisch bestuurbare tankmaat kiezen?

De weegschaal is nuttig om de grootte van een radiografisch bestuurd voertuig zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De meest voorkomende zijn op de 1/8e en 1/10e schaal. Een auto op een schaal van 1/10e is dus tien keer kleiner dan een auto op een schaal van 1, terwijl een auto op een schaal van 1/8e acht keer kleiner is. Het is raadzaam om de schaal van de miniatuurauto te kiezen op basis van de afmetingen van de speeltuin. Voor een tank rc, hier zijn de aanbevolen schalen: < / p>

char rc 1/16 ;

char rc 1/24;

char rc 1/35 ;

char rc 1/72.

Etc.

Daarnaast moet naast schaal ook rekening worden gehouden met verschillende elementen voor charmodeling, waaronder vermogen, snelheid, afstandsbediening, wendbaarheid, ontwerp en autonomie. Het wordt ook aanbevolen om een model te kiezen dat gemakkelijk schoon te maken is. Inderdaad, tanks zijn allemaal terrein, ze kunnen overal worden gereden (tuin, op de grond, enz.).

Wat zijn de voor- en nadelen van een radiografisch bestuurbare tank?

Net als elke andere rc-auto bieden rc-tanks veel voordelen. Inderdaad, deze modellen zijn ideaal voor liefhebbers van rc auto van oorlog en strijd. Solide en biedt groot realisme, een tank kan op alle soorten terrein worden gebruikt. Bovendien is het mogelijk om het te wijzigen en te laten evolueren door een krachtigere motor, een nieuwe afstandsbediening of door verschillende onderdelen te vervangen.

Het kan echter ook enkele nadelen hebben. Zo heeft een radiografisch bestuurbare tank bijvoorbeeld een beperkte batterijduur. Aan de andere kant vereisen thermische modellen, die rommeliger zijn, veel zorg.

Wat zijn de bekendste merken RC tanks?

Char rc volledig metaal, militaire tank, airsoft rc tank, tank rc, luipaardtank, radiogestuurde tanks, een brede selectie van rc tanks is beschikbaar op de markt. Om een goede kwaliteit te garanderen, wordt het echter aanbevolen om bekende merken te kiezen. Voor dit doel is Tamiya een van de oudste modellenexperts. Heng Long, een Chinees bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van aanbevolen tanks, biedt ook realistische en hoogwaardige reproductiemodellen. Naast deze merken vallen ook WALTERSONS TaiGen, torro, hobby engine, amewi, jperkins, mrc of force of valor op.

Elektrische of thermische tank: welke te kiezen?

Radiografisch bestuurbare tanks vallen in twee brede categorieën, namelijk thermische rc-tanks en elektrische rc-tanks. Welke voeding kiezen voor een rc voertuig? Als beginner is het raadzaam om een elektrisch model te kiezen dat gemakkelijk te gebruiken is. Er moet inderdaad worden opgemerkt dat warmtemotoren veel meer lawaai maken en daarom weg van huizen moeten worden gebruikt. Ze vereisen ook een persoonlijke investering om te leren hoe ze hun motor moeten laten draaien.

RC tanks

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.4/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

03-10-2023

geen klachten

KEES K.

03-10-2023

Ik blijf herhalen. Perfecte afhandeling van mijn bestellingen.

JANSSENS M.

02-10-2023

Heel tevreden over het artikel en de levering

L G.

28-09-2023

Duidelijke omschrijving van het product en makkelijk te vinden. En was snel geleverd en word goed op de hoogte gehouden van waneer het pakket aan komt

JACCO V.

27-09-2023

groot aanbod

JOHAN D.

26-09-2023

Is een leuke site.Kreeg mijn product zelf een dag te vroeg. Zal er zeker nog bij bestellen.

TIJL V.

26-09-2023

Geleverd zoals beschreven op website.

DANNY K.

26-09-2023

top bedrijf

AMMAAR M.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Gratis verzending vanaf €99

in 🇧🇪 en 🇳🇱 (behalve voor zeer grote producten).

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop