Mijn bestellingen
Warlord Games

BP Epic Battles: ACW Union-commando Figuur spelletjes: uitbreidingen en dozen met figuren

315114016
Ulysses S. Grant: Ulysses Simpson Grant, of beter gezegd Hiram Ulysses Grant (hij stond verkeerd...
Zie meer details
 9€99

Prijs met 1001prime kaart

9.59 EUR

Meer informatie

100% veilige betalingen

Gemakkelijk terugsturen binnen 30 dagen na uw aankoop.

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Verf


Citadel

KANTOR BLUE
 3€79  3€99

Citadel

BASIS: RATSKINVLEES (12ML)
 3€99

Citadel

THE FANG
 2€99  3€99

PRINCE AUGUST

Blauwe inkt
 1€80  3

PRINCE AUGUST

Bloed rood
 3

PRINCE AUGUST

Gouden geel
 3

PRINCE AUGUST

Elven Flesh
 3

PRINCE AUGUST

Extra ondoorzichtig Khaki
 3

PRINCE AUGUST

Extra dekkend grijsblauw
 3

PRINCE AUGUST

Zwarte afgrond
 3

PRINCE AUGUST

Magic Blue
 3
1/2 BP Epic Battles: ACW Union-commando Figuur spelletjes: uitbreidingen en dozen met figuren
2/2
BP Epic Battles: ACW Union-commando Figuur spelletjes: uitbreidingen en dozen met figuren
BP Epic Battles: ACW Union-commando Figuur spelletjes: uitbreidingen en dozen met figuren
BP Epic Battles: ACW Union-commando Figuur spelletjes: uitbreidingen en dozen met figuren
  • Nieuw
  • Nieuw product

Gegevensblad BP Epic Battles: ACW Union-commando

Merk Warlord Games
Referentie 315114016
Soort product Figuur spelletjes: uitbreidingen en dozen met figuren
Ulysses S. Grant: Ulysses Simpson Grant, of beter gezegd Hiram Ulysses Grant (hij stond verkeerd geregistreerd op West Point) was een totale mislukking. Hij faalde in verschillende zakelijke ondernemingen; toen president werd zijn regering opgeschrikt door schandalen; hij verloor het grootste deel van zijn rijkdom na de oorlog in verdere mislukte ondernemingen en verdiende alleen wat geld terug door zijn memoires te publiceren. Grant - de mislukking. Er was echter één onderneming waarin Grant uitblonk: oorlog!

Grant had in de Mexicaanse oorlog gediend, maar verliet toen het leger om een carrière in het bedrijfsleven na te streven. Toen in 1861 de oorlog uitbrak, voegde hij zich prompt weer bij het aanbieden van zijn diensten aan de zaak van Union. Aanvankelijk diende hij als brigadecommandant in 1862. Hij werd gepromoveerd tot generaal-majoor en stelde Kentucky en het grootste deel van Tennessee veilig voor de Unie. Bij Shiloh in 1862 werd hij verrast door de bondgenoten van Johnston, maar, volledig onaangedaan door de aanvankelijke tegenslagen, lanceerde hij een tegenaanval en won de strijd. In juli 1863 was Grant de Zuidelijke strijdkrachten die Vicksburg verdedigden te slim af en versloeg hij de stad in juli, waardoor de Confederatie in feite werd opgesplitst, aangezien de marine de doorgang van de rivier de Mississippi al had veiliggesteld. Grant was niet aanwezig bij Chickamauga, maar voerde het bevel bij de overwinning van Chattanooga/Missionary Ridge. In het licht van zijn successen werd Grant gepromoveerd tot luitenant-generaal en bevelhebber van alle legers van de Unie.

Grant kwam toen naar het oosten om toezicht te houden op de campagne tegen Lee en het leger van Noord-Virginia. Hoewel Meade het bevel over het leger van de Potomac bleef voeren, ging Grant ermee akkoord en gebruikte Meade's eigen hoofdkwartier en staf effectief als een postkantoor voor het geven van zijn eigen bevelen. De veldslagen tegen Lee in 1864 zijn de geschiedenis ingegaan als een van de meest woeste van de oorlog. Grant werd vaak vastgehouden door Lee, maar opnieuw onaangedaan weigerde hij de nederlaag te erkennen en verplaatste hij eenvoudig zijn hele leger "naar links", waardoor Lee gedwongen werd hem te volgen naar de volgende bloedige ontmoeting. Uiteindelijk zette Grant Lee in de val tijdens een belegering in Petersburg, waarna een uitputtingscampagne volgde.

Terwijl hij buiten Petersburg zat, hield Grant toezicht op andere operaties tegen de Confederatie, met name die uitgevoerd door Sherman en Sheridan. In april '65 brak Grant eindelijk door Lee's verdediging, veroverde Petersburg en vervolgens Richmond - de lang gezochte prijs van de afgelopen vier jaar. 68 26 juni 1862 - De slag om Mechanicsville, Virginia Lee werd uiteindelijk in het nauw gedreven bij Appomattox en gedwongen om wat er nog over was van zijn leger over te geven aan een genereuze Grant. Door velen aan de kaak gesteld als een "slager" vanwege zijn verliezen tijdens de veldslagen tegen Lee Grant, is hij ongetwijfeld nog steeds een van de grote bevelhebbers van zijn tijd.

George Meade: George Gordon Meade is vooral bekend vanwege zijn nederlaag van de Geconfedereerde Generaal Robert E. Lee in de Slag bij Gettysburg. Met een militaire achtergrond, aangescherpt door ervaring in de Tweede Seminole Oorlog en de Mexicaans-Amerikaanse Oorlog, diende Meade als generaal van de Unie in de Amerikaanse Burgeroorlog. Van aanvankelijk het bevel voeren over een brigade in de Campagne op het Schiereiland en de Zevendaagse Veldslagen, tot het behalen van groot succes als divisiecommandant, vooral tijdens de Slag om Fredericksburg, klom hij uiteindelijk op om het leger van de Potomac te leiden.

Dit bevel kwam slechts drie dagen voor de cruciale slag om Gettysburg, en hij arriveerde pas in het veld na de eerste actiedag op 1 juli. Het leger van de Potomac gebruikte gunstige grond en positionering om een reeks van grootschalige aanvallen in de komende twee dagen. Robert E. Lee's leger van Noord-Virginia, niet in staat om deze verdediging te overwinnen, werd gedwongen zich terug te trekken, waardoor zijn hoop om het noorden binnen te vallen ten einde kwam. Hoewel het werd geprezen als een grote overwinning, werd het ondermijnd door de waargenomen ondoelmatigheid van Meade's achtervolging van de terugtocht, waardoor Lee's totale vernietiging werd voorkomen. In de laatste jaren van de oorlog werd zijn invloed overschaduwd door die van opperbevelhebber Ulysses S. Grant, die hem vergezelde tijdens de Overland-campagne, de Richmond-Petersburg-campagne en de Appomattox-campagne.

Merk op dat dit figuur een geheel nieuwe pose heeft en verschilt van het exclusieve ACW pre-order figuur.

Ook inbegrepen is een HQ-standaarddrager.

Dit pakket bevat 3 gemonteerde commandofiguren van metaal.

Modellen worden ongemonteerd en ongeverfd geleverd

Productnummer :

Warlord Games

Wie is de fabrikant Warlord Games?

De spellen met oorlogsthema zijn talrijk en gevarieerd. Er is echter één fabrikant die zich onderscheidt van de rest: Warlord Games.

De essentie om te weten over de spelmaker Warlord Games

Wie is de fabrikant Warlord Games?

Created in 2007, Warlord Games bestaat uit ontwerpers, fabrikanten en distributeurs van historische miniatuur beeldjes, maar ook futuristisch. Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Engeland, meer bepaald in Nottingham. Warlord Games games worden in Frankrijk gedistribueerd door Warlord Games France.

Sinds 2014 is Warlord Games blijven uitbreiden. Het heeft een verkoopkantoor geopend in Amerika en heeft vertegenwoordigers in heel Europa opgericht. Warlord Games onderhoudt zelfs partnerschappen met andere bedrijven, zoals Games Workshop.

Waar zijn de Warlord Games ontworpen?

Warlord games is vooral een miniaturen spel. Wat betreft hun ontwerp, evenals dat van hun verpakking, worden ze in eigen beheer uitgevoerd, met andere woorden, in hun hoofdkantoor in Nottingham. Alle onderdelen van de Warlord Games games worden vervolgens zorgvuldig gemaakt door het personeel van het bedrijf.

In welke materialen zijn Warlord Games figuren ontworpen?

De verschillende Warlord Games minifiguren kunnen worden ontworpen met verschillende materialen. Hier zijn de belangrijkste materialen waarin ze zijn gemaakt:

Plastic;

Het metaal;

De hars.

Hoe zit het met de Warlord games range?

Het Warlord-gamesgamma evolueert en breidt zich voortdurend uit. Het bedrijf is inderdaad voortdurend op zoek naar spannende nieuwe mogelijkheden door ernaar te streven om elke week nieuwigheden uit te brengen. Met zijn interne beeldhouwers geeft het leven aan nieuwe eenheden of zelfs aan andere bereiken die die al bestaan aanvullen.

Wat zijn de verschillende collecties van Warlord Games?

Door de verschillende Warlord Games collecties zijn er o.a.:

Bolt Actie;

Hail Caesar;

Beyond door Gates of Antares;

Zwarte Zeeën;

Bloed Rode Luchten;

Black Poeder;

Cruel Seas;

SPQR;

Doctor Wie;

Judge Dredd;

Warlords of Erehwon;

Pike & Shotte;

Strontium Hond;

Boromite;

Lavamite;

Concord;

Freeborn;

Isorische scherf;

Algoryn .

Deze lijst is niet uitputtend, omdat er nog andere collecties zijn zoals Konflikt' 47 of Andy Chambers.

Zoom on Bolt Action: geschiedenis en legers

De Bolt Action collectie van Warlord Games neemt je mee naar het midden van de Tweede Wereldoorlog. Het biedt je het bevel over je troepen tijdens de grote botsingen van deze oorlog. Bolt-actie laat je de beroemdste veldslagen van dit conflict herbeleven. De spelregels leggen duidelijk uit hoe je de gevechten moet voeren. Dit schikkingsboekje bevat 6 scenario's. Houd er ook rekening mee dat een Bolt Action-figuur een beeldje van 28 mm is.

Parmi de verschillende Bolt Action figuren, kunt u vinden:

Het Franse legerbeeldje;

Het Italiaanse legerbeeldje;

Het Duitse legerbeeldje;

Het Amerikaanse legerbeeldje;

Het Japanse legerbeeldje;

Het Engelse legerbeeldje;

Or nog steeds het Russische legerbeeldje,en vele anderen.

Het landschap van het spel kan worden gekocht, maar ook door jou worden gebouwd.

Popcultuur universum

Popcultuur universum

Cyril - Uw specialist in popcultuur

Cyril is een verzamelaar en een fan van denkbeeldige culturen. Hij deelt zijn passie met u en begeleidt u op uw 1001 Hobbies-klantentocht. Hij presenteert u de essentiële actiefiguren en begeleidt u bij het opbouwen van uw verzameling!

Misschien wilt u ook

ontdek andere producten

BP Epic Battles: ACW Union-commando Figuur spelletjes: uitbreidingen en dozen met figuren

BP Epic Battles: ACW Union-commando

Zie meer details Op voorraad bij onze leverancier, verzonden vanuit ons magazijn binnen 1-2 weken na uw bestelling

BP Epic Battles: ACW Union-commando

 9€99  9€99

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8.2/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

07-02-2023

Alles piccobello

NORE W.

07-02-2023

Snelle levering, ruime keus

THIJS H.

07-02-2023

de tijd tussen bestelling plaatsen en de ontvangst ervan mag van mij korter.

W. F.

03-02-2023

Niet heel goedkoop maar wel precies gekregen wat ik zocht en onder het motto “beter duur, dan niet te koop” ben ik blij met mijn bestelling

door Lila P.*

03-02-2023

de bestelling is in mijn ogen lang onderweg geweest

Robert Hendrik v

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Snelle verzending

Gratis verzending vanaf €99 in België 🇧🇪 en Nederland 🇳🇱

Tevreden of geld terug

Gemakkelijk terugsturen binnen 30 dagen na uw aankoop.