Onze selectie van auto's circuits - carrera cars - Alle circuits en slot auto's racen met 1001hobbies

Onze selectie racebanen

Ontdek onze selectie van elektrische auto circuits van de grootste merken. Scalextric circuits, Carrera circuits, Ninco circuits of Flycar circuits. Aarzel niet langer en kom en ontdek de beste sets van auto circuits om gekke races te maken! 

 

Alles wat u moet weten over onze selectie

 

Welk circuit is het beste voor u?

 

In onze selectie van auto race circuits, vindt u een breed scala van sets ontworpen door grote merken. Scalextric circuits zijn bekend om de kwaliteit van hun modellen en miniatuur circuits, en je zult Formule 1 circuits, stock car circuits, en vele anderen te vinden. 

De GO!!! circuits in schaal 1:43 zijn ideaal voor beginners in de wereld van het racen vanaf 6 jaar. Alle sets worden geleverd met kindvriendelijke controllers en zijn voorzien van de "Turbo Speed"-knop. Er zijn veel gelicenseerde thema's zoals Disney Pixar Cars, Transformers en Nintendo Mario Kart die op de kleine coureurs wachten. 

Ninco tracks staan bekend om de wegkwaliteit van hun wagens. U vindt er ook adapterrails die compatibel zijn met andere merken, waardoor u uw spoor nog meer kunt aanpassen. 

Wat zijn de verschillende accessoires voor autobanen?


Autorailsystemen bieden tal van accessoires die kunnen worden toegevoegd of vervangen, met tal van uitbreidingsmogelijkheden. Je hebt de mogelijkheid om te spelen met een springplank, een brug, een wip, of zelfs allemaal samen, voor een nog spannender race. Deze verlengingen garanderen nog meer actie op de baan. Maar ook met de hulp van apps die zorgen voor meer interactie en entertainment op de baan. Zo kunnen de ronden worden voortgezet in de digitale wereld via een mobiele telefoon of tablet met Bluetooth die op de rail is aangesloten, zodat tijdens de race toegang kan worden verkregen tot talrijke spelletjes.

Er zijn 12 producten.