Auto- en vrachtwagenminiaturen, miniatuur van auto's - miniatuur - Alle producten van de categorie auto- en vrachtwagenminiatu

Miniaturen per type

Wat stellen de miniaturen per type voor?

In deze categorie vindt u al onze selectie van miniaturen, variërend van auto's, militaire tanks, vrachtwagens en vliegtuigen. De meest gebruikte schalen zijn 1/100, 1/72 en 1/43. 
De belangrijkste merken die wij aanbieden zijn : OLIEX, AutoArt, ODEON en SOLIDO. De best verkochte artikelen in deze categorie zijn: jeep open "6 juni 1944", jeep dicht "6 juni 1944", hino 500 paris dakar 2012 en renault 18 american 1 1983.

De miniaturen zijn exacte weergaven van de echte modellen, zodat u de wereld op uw eigen manier kunt nabouwen en de mooiste modellen kunt verzamelen die ooit zijn uitgebracht. U zult uw passie kunnen delen met al uw vrienden en familie, er samen op rijden, enz.    
Ontdek het hele assortiment!

Welke selectie vindt u op onze site?

U vindt er alle soorten modellen aangepast aan uw wensen. 
De 6 juni 1944 Jeep open miniatuur is ideaal voor fans van de Tweede Wereldoorlog. Deze favoriet van het merk Oliex zal u verleiden door zijn grootte en realisme. Deze miniatuur in schaal 1/43 is reeds gemonteerd en kan aan uw verzameling worden toegevoegd.  
De Sovereign van Charming zal ideaal zijn voor uw decoratie. Deze scheepsminiatuur stelt het 74 kanons schip van de Franse marine voor. Het is het allereerste schip van de Souverain-klasse. Het was een schip van sterkte dat in 1740 te water werd gelaten om een goede verhouding tussen kosten, wendbaarheid en bewapening te verkrijgen, ten einde het hoofd te bieden aan de Engelse marine die over veel meer schepen beschikte sinds het einde van de oorlogen van Lodewijk XIV.
 

Er zijn 35056 producten.