Electric RC Plane, rc vliegtuig - rc - Alle producten van de categorie electric rc plane bij 1001hobbies.nl

Electric RC Plane

Hoe kies je een elektrisch rc-vliegtuig?

Vlieg je graag? Leer meer over aeromodelleren en leer hoe je een elektrisch RC-vliegtuig bestuurt. Hier kunt u uw vliegmachine kiezen.

Elektrische RC vliegtuigen: de selectiecriteria

Wat is een radiografisch bestuurbaar vliegtuig?

In de aeromodellering is een elektrisch vliegtuig een vliegend prototype dat vanaf het land wordt bestuurd via een radiocontroller. Dit miniatuurvliegtuig wordt bijna beschouwd als een speelgoedvliegtuig, maar biedt meer functies. Het is inderdaad niets meer en niets minder dan een verkleinde replica van een echt vliegtuig. Genoeg om de basisprincipes van vliegen te leren terwijl je plezier hebt!

In de vliegtuigmodelleringssector innoveren fabrikanten voortdurend om wendbare en eenvoudig te monteren machines te maken. Je zult een panoply van modellen vinden die net zo krachtig zijn als de andere om te beginnen met aeromodelleren.

Wat is een radiografisch bestuurbaar vliegtuig?

Het op afstand bestuurbare vliegtuig wordt onder verschillende merken verkocht. Elk prototype onderscheidt zich door zijn ontwerp, voeding, aantal stemmen en stabiliteit. U kunt uw vliegmachine kiezen door te verwijzen naar de volgende merken:

Axion RC;

Joysway Hobby;

Schorpioen;

Grote Vliegtuigen;

Hirobo ;

Zeemeeuw;

MHDFLY;

Zwart Paard;

MHD;

Sun Fly.

Wat zijn de verschillende vliegtuigmodellen?

Elektrische RC vliegtuigen zijn beschikbaar in verschillende modellen volgens uw voorkeuren en expertise. Hier zijn er een paar:

Een beginnend radiografisch bestuurbaar vliegtuig: dit vaartuig biedt maximale stabiliteit voor een begin van leren dankzij de hoge vleugels.

Een aerobatic vliegtuig: de ergonomie en functies maken het mogelijk om geweldige luchtacrobatiek te doen. Dit model is geschikt voor ervaren aeromodellers.

Een jet: snel en krachtig, dit metalen vliegtuig is bijzonder geschikt voor ervaren piloten die willen deelnemen aan RC races.

Een micro-vliegtuig: dit vliegende prototype is geschikt om te besturen in een kleine ruimte zoals een tuin of een park. Het micro-vliegtuig is bedoeld voor kinderen of beginners.

Een RC zweefvliegtuig: met deze miniatuur zweefvliegtuig replica kun je moeiteloos vliegen. Het zweefvliegtuig is beschikbaar met of zonder motor volgens uw voorkeuren.

A warbird: inspired by World War II aircraft, the warbird is a miniature reproduction of military aircraft. Het kan een spookvliegtuig zijn, een gevechtsvliegtuig of anderen.

Een watervliegtuig: naast vliegen kan het watervliegtuig op het water landen of landen. Het wordt aanbevolen als u in de buurt van een meer, zwembad of wateroppervlak vliegt.

Vliegende vleugels: dit zweefvliegtuig is ideaal voor het fotograferen van luchtfoto's met een camera.

Welke noties moet je weten voor je eerste vlucht?

Voor je luchtdoop is het essentieel om de volgende begrippen te kennen:

De radiofrequentie: hiermee kunt u communiceren via een zendfrequentie en ervoor zorgen dat u zich niet op hetzelfde kanaal bevindt als een naburig stuurprogramma.

De richting: het hangt af van de positie van het vlak. Als het in jouw richting gaat, is links je rechter. Het is essentieel om het in je gezichtsveld te houden.

Weer: weersomstandigheden beïnvloeden uw vlucht. De wind is vrij zwak in de vroege ochtend en late namiddag. Als het buiten te winderig is, wacht dan om te voorkomen dat uw elektrische RC-vliegtuig zich laat meeslepen.

Er zijn 75 producten.