Autoracebaansets

Geniet van onze brede selectie van Carrera auto race sets voor volwassenen en kinderen. Beleef echte raceavonturen met merken als Scalextric, Ninco, Flyslot of Flycar tegen zeer lage prijzen. U vindt er ook auto's, accessoires, reserveonderdelen en decorstukken om uw races echter dan echt te maken.

 

Alle informatie over onze auto race sets

 

Wat is een sleuf race?

 

Slot Racing" is een term die door liefhebbers van modelauto's wordt gebruikt om wedstrijden met miniatuurauto's op een elektrisch circuit aan te duiden. Het is een systeem van geleiding door groef via een geleidingspaal. De racebaan bestaat uit rechte of gebogen rails om bijvoorbeeld bochten en lussen te vormen. Het kan ook bestaan uit lanceerplatforms, torens, veiligheidsbarrières of rails voor spoorwissels. Het doel van slot racing is om autoraces te houden tussen coureurs. Er kunnen twee soorten schakelingen worden aangeboden: de analoge schakeling en de digitale schakeling.

De analoge schakeling is de goedkoopste en meest elementaire. De aandrijving gebeurt via elektrische prikkels die naar de rails worden gestuurd.

Het digitale circuit is veel geavanceerder. Het digitale signaal dat naar de circuits wordt gestuurd, is gecodeerd met verschillende bestemmingsadressen en elke auto heeft een adres dat op de controller is aangesloten, zodat de spelers met hun auto's op hetzelfde circuit kunnen rijden.

 

Wat zit er in de dozen?

 

Of je nu kiest voor een Scalextric baan, een Mario kart baan of een Go!!! racebaan. De autoracesets bevatten alle accessoires zoals het complete circuit, de auto, de controllers en de nodige stroomvoorziening met krachtige motoren om nieuwe ervaringen op te doen. De Carrera Evolution sets bieden een unieke combinatie in schaal 1/32 op sporen in schaal 1/24. Deze autocircuits zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook voor volwassenen.

Als je op zoek bent naar een zeer kleurrijke baan, is de Carrera First Circuit Disney Pixar set perfect. Het circuit is gebaseerd op de Cars-animatiefilm en bevat Flash McQueen en Jackson Storm voor een spannende race. De doos bevat een complete zuigerbeker (met 2 op afstand bestuurbare auto's en controllers), ideaal als cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar!

Autoracebaansets

138 Producten

Wij bieden u de levering vanaf 69 euro.

Leveringen en retourzendingen

Wij bieden u de levering vanaf 69 euro.

Meer informatie
Laat de houtbewerker in u los!

Eco-verantwoorde houten modellen

Laat de houtbewerker in u los!

Ontdek meer
Om fouten te vermijden, kan ons team ze voor u kiezen.

Verven en toebehoren

Om fouten te vermijden, kan ons team ze voor u kiezen.

Ontdek meer
De grootste keuze aan Gunpla om leven te geven aan uw robots

Gundam / Gunpla

De grootste keuze aan Gunpla om leven te geven aan uw robots

Ontdek meer

Specialisten tot uw dienst

+140 000 producten voor uw hobby's. Advies per telefoon / chat.

Snelle verzending

Gratis verzending vanaf €69 in België 🇧🇪 en Nederland 🇳🇱

Tevreden of geld terug

Gemakkelijk retourneren binnen 30 dagen na uw aankoop

Beveiligde betaling

IDeal, Creditcard, SEPA, Betaling in 3 gedeelten, vanaf €100

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen