RC vrachtwagens

Hoe kiest u uw RC truck?

Een RC truck is een schaalmodel geïnspireerd op een echte truck die je rijdt via een radiocontroller. Vrachtwagens, zaailingen, bouwtrucks: de keuze is enorm.

 

Hoe kies ik een RC truck?

Wat is een RC truck?

Een radiografisch bestuurbare truck (RC truck) is een miniatuurreproductie van een echte truck die op afstand wordt bestuurd door een radiocontroller. In de kern was truckmodellering beperkt tot de reproductie van dragende of zaailingtrucks, maar deze activiteit heeft zich verspreid naar bouwtrucks. Als gevolg hiervan wordt een hele reeks schaalmodellen, die op alle terreinen kunnen worden gereden, op de markt gebracht.

Wat zijn de verschillende merken RC trucks?

Heavy-duty liefhebbers zullen het een plezier vinden om robuuste en geavanceerde miniatuurtrucks te besturen. In de markt zijn de erkende merken rc trucks:

Tamiya;

Carson;

Wedico;

Amewi;

MRC;

T2M;

RC System.

Miniatuur trucks Man, Scania, Mercedes, Volvo, Ford Aeromax, Grand Hauler en andere modellen moeten ook worden aangeschaft.

Hoe transformeer je een RC truck?

Om te evolueren in de praktijk van RC-modellering, kan het interessant zijn om een RC-truck aan te passen.

Hoe maak ik een RC truck trailer?

Voor vluchtbesturing kan de NL : radiografisch bestuurbare vrachtwagen een aanhangwagen op een schaal van 1/14 plaatsen, afhankelijk van de grootte van de machine. Het kan worden verkregen door aankoop in reserveonderdelen of modelkit en vervolgens handmatig worden geassembleerd. Doe-het-zelfvaardigheden zijn vereist om een trailer te bouwen. Het is inderdaad noodzakelijk om een model te tekenen, een materiaal te kiezen voordat u het snijden uitvoert. Afhankelijk van het gekozen model kunnen een verlichtingssysteem en een stalsysteem worden geïnstalleerd.

Hoe maak je van een brudertruck een RC?

Een brudertruck kan worden omgebouwd tot een RC-truck met het juiste gereedschap en de juiste methode. Een conversiekit die compatibel is met de truck is essentieel. Afgezien van het Bruder-model is het noodzakelijk om een motor, een chassis, voor- en achterassen, velgen en banden aan te schaffen. Afhankelijk van het te imiteren model kan een container, container of oplegger nodig zijn.

Hoe schilder je een RC truck?

Voor het aanpassen van een RC-truck moet de carrosserie worden geschilderd. Om het een geweldige uitstraling te geven, moet je een primerbom, een vernisbom of een verfblik meenemen in de kleur van je keuze. De carrosserie moet in de open lucht worden gereinigd en gedroogd voordat de primerlaag wordt aangebracht. Vervolgens is schuren met fijn waterpapier noodzakelijk. Nadat u de carrosserie opnieuw hebt verwijderd, laat u dunne verflagen vallen en laat u deze 's nachts drogen. Verfijn het werk door de details met een penseel te maken.

Hoe monteer je de RC module op een brandweerwagen?

De radiobesturingsmodule is compatibel met RC-voertuigen, waaronder de brandweerwagen. Om te kunnen werken, heeft het een 9V-batterij nodig voor de afstandsbediening en 4 1,5AA-batterijen om de wielen te laten draaien. Het chassis van de brandweerwagen wordt gedemonteerd om de elementen van de RC modul te huisvesten voordat deze weer op zijn plaats wordt gezet. De ene schakelaar wordt gebruikt om de motor van de wielaandrijving in te schakelen en een andere bevindt zich op de afstandsbediening. Tot slot, rijd gewoon met de brandweerwagen met de RC modul.

RC vrachtwagens

99 Producten

Wij bieden u de levering vanaf 69 euro.

Leveringen en retourzendingen

Wij bieden u de levering vanaf 69 euro.

Meer informatie
Laat de houtbewerker in u los!

Eco-verantwoorde houten modellen

Laat de houtbewerker in u los!

Ontdek meer
Om fouten te vermijden, kan ons team ze voor u kiezen.

Verven en toebehoren

Om fouten te vermijden, kan ons team ze voor u kiezen.

Ontdek meer
De grootste keuze aan Gunpla om leven te geven aan uw robots

Gundam / Gunpla

De grootste keuze aan Gunpla om leven te geven aan uw robots

Ontdek meer

Specialisten tot uw dienst

+140 000 producten voor uw hobby's. Advies per telefoon / chat.

Snelle verzending

Gratis verzending vanaf €69 in België 🇧🇪 en Nederland 🇳🇱

Tevreden of geld terug

Gemakkelijk retourneren binnen 30 dagen na uw aankoop

Beveiligde betaling

IDeal, Creditcard, SEPA, Betaling in 3 gedeelten, vanaf €100

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

8/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen