Scalextric

Er zijn 6 producten.

Scalextric: Specialiteiten en Modellen

Scalextric heeft een divers scala aan modellen voor slotraces en miniatuurautocircuits.

Alles wat je kunt leren over het merk Scalextric

Wie is de fabrikant Scalextric?

M.B. Francis richtte in 1946 een speelgoedproductiebedrijf Minimodels Ltd op. Vervolgens had hij het briljante idee om miniatuurmodellen te introduceren met mechanische motoren die op het circuit konden worden geleid. In 1956 werd een elektrische versie van het wegcircuit ontwikkeld. Het werd voorgesteld in 1957 onder de naam Scalextric. De auto's worden bestuurd door middel van een drukknop op het circuit.

Scalextric is het toonaangevende 1/32e schaal slot racing product productiemerk. Inderdaad, de fabrikant van miniatuur wegcircuits voor raceauto's lanceert het scalextric 1/32 circuit en dat van de scalextric 1/32 auto op de markt.

Wat zijn de kenmerken van een Scalextric circuit?

Het scalextric circuitplan heeft meestal een oppervlakte van ongeveer 1 m x 2 m en kan zich uitbreiden met het bereik van tracks. Bovendien biedt het elektronische systeem van miniatuur autowegcircuits de mogelijkheid om met zes auto's zelfstandig op hetzelfde dubbelspoor te rijden.

Het digitale systeem maakt ook inhalen en pitstops mogelijk om de concurrentie realistischer te maken. Ondertussen wordt het systeem geperfectioneerd met functies zoals:

De motorisatie van de miniatuurtrein;

Het juiste gewicht;

De ergonomische handgreepbediening;

De modulaire baan.

Today wordt het Britse merk geëxploiteerd door twee concurrerende merken in verschillende gebieden, namelijk Hornby en Tecnitoys.

Wat zijn de specialiteiten van de fabrikant Scalextric?

De fabrikant Scalextric is gespecialiseerd in een breed universum van producten, waaronder:

Het scalextric circuit;

The Scalextric reserveonderdelen;

De accessoires voor slotraces;

De radiografisch bestuurbare scalextric auto;

De micro scalextric;

De vintage scalextric;

De Scalextric-vakken .

Wat zijn scalextric modellen en hun specifieke kenmerken?

RC-modellering is een groot succes sinds de jaren 90. Onder de modellen die in de scalextric catalogus worden aangeboden zijn:

De scalextric arc één: met dit revolutionaire elektronische slot car systeem kunnen spelers draadloze races maken vanaf hun smartphone of tablet. Om de races te besturen, downloadt u eenvoudig de ARC-app en maakt u verbinding met het telefoonapparaat via Bluetooth. Zo kan de gebruiker zijn race aanpassen voor een unieke ervaring en kiezen tussen snel racen, oefening, uithoudingsvermogen, toernooi, grand prix of Drag race. Hij heeft ook de mogelijkheid om voorwaarden te selecteren, waaronder bandenslijtage, aantal ronden, kwalificatie, brandstofverbruik en zelfs bestuurdersstraffen.

De scalextric arc pro platinum gt box: met dit model kun je multi-cars racen op het ultieme niveau. Het heeft de mogelijkheid om maximaal 6 gebruikers te rijden, baanwijzigingen aan te brengen, een aparte stop te maken van de lane vibrerende draadloze controllers. Met dit model kan de speler ook zijn ras aanpassen.